Tuff träning

Hallå igen.

Ja igår hände de inte särskilt mycket här i Deseronto, hade fysträning på kvällen och det var en tuff sådan, själva passet i sig var inte det drygaste i mitt liv men med tanke på att det var 25-30 grader varmt ute så blev det väldigt jobbigt, fick slita hårt under alla intervaller och idioter som vi fick springa.
Utöver träningen så gjorde jag inte så mycket igår, tog en promenad runt stan och det tog runt 1 timme och de säger lite om hur liten staden är. När jag kom hem från promenaden blev det ett dopp i poolen och det var svalkande och skönt.
Idag får vi se vad som händer det ända jag vet är att vi har träning kl20 och det är allt, får se om man kanske får med sig nån i laget och åka till Tamworth (longen och dans lag)
och kolla på deras träning och se om de är nå bra lag som de sägs.

Tänkte avsluta med att visa en bild från, ja vad ska man kalla det ¨ downtown¨ här i Deseronto.

311661-1

Här har vi Deserontos svar på gågatan i Mora ;)

ha de bra
// kannan

Bilder igen

311661-6
Lägger ut lite bilder igen eftersom att de försvann senast.

Här är poolen på baksidan av huset

311661-5
Min egna toalett i källaren där jag bor.

311661-4
Mitt rum med bl.a datorn.

311661-3
mitt rum med min säng.

311661-2
och här ser ni huset från uppfarten.

Hard vecka

Ja nu sitter jag här igen efter en en träning och skriver några rader. Har varit med Longen och Dan idag och vi var till Kingston en vända och gick runt och kikade lite i affärer och sänt. Lyckades också hitta ett ställe som kunde hjälpa mig med min telefon så nu har jag fått ett kanadensikt telefonnummer, så nu kan jag ringa också. Efter att vi varit i Kingston så skjutsade Longen och Dan tillbaka mig till Deseronto för jag hade träning till skillnad från dom 2 latmaskarna som bara glider runt här och inte gör mycket vettigt om dagarna. Det var dock ett ganska jobbig träning som väntade mig, iallafall första halvan av den. Vi fick börja träningen utan några puckar, bara skridskor i 30-40 minuter, sen fick vi spela lite 2 mål och de var skönt.
Vi har en tung vecka nu när de gäller träningen, imorgon har vi fys eller dryland practice som dom kallar det  här, ska tydligen vara vädligt jobbiga sådana också. På torsdag har vi ett 2 timmars ispass, fredag har vi både fys och isträning och lördag börjar vi med ett 2 timmars ispass och direkt efter det så har vi fys och sedan avslkutar vi med ett 2 timmars ispass till. Så de kommer bli en jobbigt sista del av veckan.
Nej nu måste jag sova om man ska orka med denna veckan men ha de bra sä hörs vi senare

// kannan




Pa plats

Ja nu ar jag pa plats i kanada i min nya hemstad Deseronto, en liten ort med 1900 invanare i. Forsta traningen med laget ar imorgon bitti sa vi far val se hur de gar da.
Idag var jag ner och kollade lite pa en paintball turnering har i stan, sonen till familjen jag bor hos var med och spelade. Lite kul och se faktiskt.

Finns inte sa mkt mer att saga, men ha det bra sa hors vi hej.

Välkomna

Välkomna till min blogg där jag kommer skriva några rader ibland om min säsong i den kanadensiska juniorligan GMHL och laget Deseronto Storm

image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0