utvisningsligan är max grej

Två matcher spelade i helgen men inga poäng lyckades vi få med oss. Först i fredags blev det förlust mot Toronto CM med 5-4, sedan förlust 4-3 mot King wild.

Max hade en tung helg och fick inte med isg ett enda poäng, men därimot så fick han 20 utvisningsminuter istället. Detta gör att han nu ligger 2:a i interna mål ligan och poängligan samt att han leder interna utvisningsligan. Inte illa, i topp i allt.
Snackade med min kära syster häromdagen och fick reda på att Mora parken har ändrat åldersgränsen på festligheterna som händer på juldagen till 23 år, vilket resulterar i att jag är för ung iår också. Max tog beskedet ganska hårt då han hade planerat in ett besök på parken den dagen. Så i protest mot beslutet att höja åldersgränsen så startade han en grupp på facebook. Han skrev en liten skön text där med ord som jag aldrig hört förr, tex wasait, och parkit.  Så skön text så jag fick lov att visa er här för er som ej har facebook. Ni som har kan ju alltid bli medlem i gruppen och stödja Maxxens kamp mot detta horribla beslut.
"
 Ja som vi alla vet har någon idiot fått för sig att höja åldersgränsen för att komma in på parken på juldagen i år, vilket är negativt för alla parter skulle jag vilja säga, som en framgångsrik Wasait, och för den delen även parkit, så tycker jag det är en gåta hur man kan höja åldersgruppen när vi alla vet att det är oss yngre dom borde vilja locka till sig, ingen fest utan Max Qwarnström!!;).haha..Iallafall det här är en protest grupp mot det horibla beslutet att höja ålders gränsen, och en hälsning att det är inte för sent att ändra sig än!Jag hoppas på stöd från singel ligan! och alla er som hittat wasa varje lördag i mot gång och i medgång,;D..

Tack på förhand, Mvh,
(For all of you who doesnt understand swedish just join the group=)//Magic boy),
Max"Wasa"qwarnström"

Sen kan ni kika in och läsa lite om hur de går för nodde efter olyckan som han drabbades av och öven hur den gick till på hans blogg. www.noddes.blogg.se 

Quiters

Spelade två matcher helgen som var, först blev de seger mot king Wild med 8-3 jag spelad einte den matchen. Max var lite sjuk men valde att försöka spela ändå, och de var ju inte ett allt för dåligt beslut för när han skrinade av isen,  (dock  i början av tredje då han mådde för dåligt,) så hade han gjort två mål och två ass.  
På lördagen så blev de en trip till Barrie och match mot Oro-Medonte 77´s, slutade med förlust 3-2 efter straffar. Jag spelade och de gick helt okej, i straffläggningen så tog jag tre av fyra straffar men vi lyckades inte göra något mål på våra fyra straffar.  Under uppvärmningen fick GG min klubba upp i ansiktet och fick lov att gå av. Gurr stukade foten illa. sedan hade vi max borta pga sjukdom, Nugent avstängd, sgro, chief skadade och Sweet som slutade. Angångende sweet så vill han komma tillbaka till laget nu men vi hade omröstning i laget idag om han skulle få det eller inte. Det slutade med att alla utom max röstade nej, Max r;stade heller inte ja utan var bara mentalt frånvarande när coachen snckade som bara Max kan. Anledningen att ingen ville ha tillbaks honom var pga av sättet han slutade på. Han och GG fick sitta på bänken och gnaga knopp under andra perioden mot King Wild pga att dom inte spelade fysiskt nog och åkte runt och såg rädda ut på isen. Och när vi kom in i omklädningsrummet efter andra perioden så tar Sweet av sig grejerna och berättar för alla att han är för bra för att sitta på bänken och inte förstår hur han kunde bli bänkad. Han är den tredje som slutar i laget den senaste månaden. först ut var Whitey som slutade pga av diverse själ, mest av allt spara pengar till skola. Sedanvar de indianen från indianreservatet mitt uppe i ingenstans Shane Masty som slutade, vet inte riktigt varför, men dom är lite konstiga dom där indianera som kommer från reservaten långt uppe i norr.

Imorgon vankasde gym vid nio-tiden sedan träning kl fem och sedan jobb.  

Ballhockey

I tisdags när vi hade team-function så blev de att lira ballhockey. Jag gick in och visade min klass och hängde ett par baljor och stod även för ett enormt arbete i försvaret. Mitt lag spöade Max lag relativt enkelt, vet inte vad slutresultatet blev men de nvar utklassning det vet jag.

Ikväll är de match mot King Wild hemma, rykten säger att mr Qw är sugen på att släppa handskarna, får se hur de blir med det. Vi ska försöka ha en videokamera reda ifall att ryktet stämmer.

Imorgon är de match mot Oro Medonto 77´s på bortaplan.


En indian i poolen

Spelade 2 matcher i helgen, jag spelade båda, och de slutade med en vinst och en förlust. På fredagen stod Minden Riverkings för motståndet och de slutade med seger med 6-2, Max gjorde hattrick och jag gjorde en hyffsad match. Efter matchen så kom det en kille som går på ett college i belleville och som jobbar för skolans egna radiostation och intervjuade Max. Max var inte nöjd med intervjun. Någon sa att intervjun ska finnas på internet någonstans så jag ska försöka leta upp den och ¨så lägger jag upp en länk här på bloggen så ni får höra vad som sas.
Lördagens match slutade med förlust mot innisfil Lakers med 5-3, sista målet för dom var i tom bur. Max lyckades även snubbla in en puck i denna matchen. Jag spelade ganska bra, tog de jag skulle men inte så mycket mer. I denna matchen så var de en reporter och en fotograf närvarnade i båset och i omklädningsrummet. De skriver en artikel om hockeyn i en liten ort i Ontario och valde att skriva om Deseronto. Dom ringde också och ville intervjua Max men han var inte hemma då så de fick nöja sig med mig, blev ett halvtimmes snack om allt som har med hockey att göra och lite annat. Lägger upp en länk till de också när den publiceras.

Efter matchen så for jag, Max, GG, Chief, Wags och Woodie till MJ:s en bar i belleville. Var hyffsat kul kväll. Efter krogen så åkte vi till en fest som några andra i laget var på och blev kvar där ett tag. Chief, en av indianerna i laget kom plötsligt in i huset blöt från topp till tå och det visade sig att han hade lyckades ramla i poolen på baksidan när han var ut och slog en drill.

Nu måste vi fara på träning, har en känsla av att matt inte var så nöjd med lördagens match så finns risk att de inte blir allt för mycket puckar inblandade i dagen träning.

Highlights

Händer inte så mycket här just nu, de gamla vanliga som rullar på bara, träning, gym, lite jobb, nöta soffa, och max snart fastvuxen i datorn.

Jag och Max försöker kolla upp lite om hur mkt de skulle kosta oss att ha en bil att glida runt i här i byn, skulle nog göra vår vardag lite roligare om vi kan ta oss någonstans utanför Deserontos gränser. Nu är vi beroende av andra för att kunna ta oss någonstans.

Här är en video med lite highlights från en match vi spelade, jag var ej med låg hemma och var sjuk, men vår gode vän max var med och lyckades snubbla in en puck, det nästsista målet som görs är han. Även galna Nugent visar sig från sin bästa sida genom att ta en fight.

http://www.youtube.com/watch?v=JydCwerz7ms

Tung helg

Blev ingen lyckad helg för mig, skulle spela match mot elliot lake på lördagskvällen. Kl 07,00 så lämnade vi deseronto för den 8 timmar långa bussresan norrut. När vi började närma oss så kände jag att magen inte var i bästa skick, när vi anlände till hotellet så blev de bara värre och värre. När vi var ute och joggade lite och värmde upp innnan matchen så var inte spyorna långt borta så fick lov att gå in till coachen och säga att jag inte kunde spela matchen. Matchen slutade med förlust 6-2 och Matt var långt ifrån nöjd med vårt spel, och innan vi gick av bussen vid hotellet så berättade han att det kommer bli förändringar i truppen snart, och att ingen är säker på sin plats, speciellt inte 88orna i laget som är sista årsjuniorer. När vi väl kom in så gick alla och åt mat, men jag välde att gå och lägga mig istället.
Dagen efter så vankades det match mot Espanola Kings, det slutade med seger 4-2 till oss, borde ha blivit minst 10-2 om vi satt hälften av alla våra lägen. Men tror Matt var hyffsad nöjd ändå med den matchen.

På vägen hem så blev de stopp på Wendys och lite hamburgare för laget, jag fick i mig lite mat då iallafall men det resulterade i något extra toabesök. Som de verkar så var det något med matejn som vi köpte på mr sub på vägen upp, för det var några till i laget som var dåliga i magen men inte lika illa som mig dock. Idag så är de bättre, lite taskig i magen fortfarande men ska nog kunna träna iallafall, de är frivillig träning idag. Får se hur de känns om några timmar. Efter träningen så är de jobb som gäller, löning idag så får in några kronor så de är skönt.

RSS 2.0