Champs

South division fuckin Champs...

Vinst idag i 6e matchen  med 4-3 i sudden, med en minut kvar så kvitterade Max till 3-3 och ca 40 sekunder in i sudden så slog Morris in segermålet...

Martin Brodeur

I kvällens match mot Chicago så vann New jersey vilket resulterade i att Martin Brodeur nu är den mest vinstrika målvakten genom tiderna i NHL, han har ju 552 vunna matcher i sin NHL-karriär. Inte fyskam de inte.
Efter matchen så fick han klippa bort nätet ur målet, som sedan skulle säljas tror jag, skulle väl gissa på att de går till någon form välgörenhet eller liknande.

Ja hur går de för mig och maxxen och de andra lirarna i Des då? Jo de går fint, vi vann även den tredje matchen mot Innisfil med 5-4 på bortaplan. Skön seger, låg under med 2-0 efter 5 minuter av matchen men sen skärpte vi till oss lite och låg efter två perioder under med 4-3. I tredje så kvitterade vi efter ca två minuter och med caz 3 minuter kvar så lyckades Morris slå in seger målet, fick avsluta matchen i numerärt underläge, men lyckades knyta ihop säcken, Maxxens ordval där på slutet. Slänger in ett fint citat ala Matt Barnhardt " you got them by there balls know, all you have to do is squeze". ,
Var tänkt att den här bloggen skulle upp för ca 2 dagar sedan men de blev något fel så den lades ej upp, så får fortsätta skriva på den nu när de hände lite mer.

Igår spelade vi den 4e matchen, vi förlorade med 4-2, ca 7 min in på andra perioden fick jag hoppa in då travis inte hade någon kanonmatch, gjorde några bra räddningar och vi reducerade två gånger och hade bara två mål att ta igen på dem. Men inför tredje så bestämde sig matt för att låta Travis gå in i målet igen så jag fick återta min plats på bänken. Tyvärr så lyckades vi inte få till några mer mål och matchen slutade som sagt vad 4-2. Femte matchen spelas i INnisfil imorgon kväll, puck drops 7,30.

Hello can i have 20 double cheeseburgers please

De sa vår vän GG när han klev in på mcdonalds idag efter matchen. Kassörskan blev lite chockad och de tog någon minut för honom att övertyga henne om att han faktiskt skulle köpa de där 20 dubbla ostburgarna.
Ja matchen den vann vi idag med 4-2, och eftersom vi även vann igår, då med imponerande 9-1 så leder vi nu södra divisions finalen med 2-0 i matcher.

Dagens felstavning går till Max som tyckte att, intevieverna, såg ut som en bra stavning av ordet intervjuerna.

Imorgon har vi en dag utan varken match eller träning, GG har bestämt att vi ska gå på bio så de verkar som de är de som är planerna för imorgon.

// K

Bagger

hööj ådi..
IDag hade vi en så kallad "bagger" vilket är ett annat ord för bagskate. INga puickar utan bara start ochs top i ca 40 min. Spyan var inte långt borta kan jag säga. En annorlunda uppladdning inför första divisions finalen imorgon. Tror inte de är något som ens Wikegård eller Mike Keenan skulle komma på att göra innan första matchen i en semifinal. Men men vi spelar ju i en outlaw league så man är ju inte chockad direkt.

Imorgon smäller de första matchen som sagt vad, spelas borta i Innisfil, puck drops at 7,30..

Hej igen

Hejhej har inte skrivit något inlägg på länge ber om ursäkt för de men jag har inte orkat skriva något.

Det har iallafall hänt en hel del den senaste månaden. Först och främst har slutspelet börjat och i första rundan så ställdes vi mot King Wild, den matchserien vann vi med 3-0 i matcher. Efter att vi vunnit den tredje matchen så bestämde vi oss för att fira avancemanget lite och for hem till Dever och hade lite förfest där, och även en beerpong turnering. Jag och max var ett lag och vi åkte ur snabbt. Sedan bar de av till krogen en ävnda för att tillslut hmna hemma hos nugent och sova där.

Sedan tränade vi en vecka eftersom alla andra åttondelsfinaler inte var färdig spelade. Blev en hård träningsvecka med hård skridskoåkning varje dag förutom onsdagen då de blev lite uppspel mm.
Sedan på fredagen så spelade vi första kvartsfinalen mot Bradford Rattlers. Matchen förlorade vi med 3-1, eftersom Bradford kom två i serien och vi trea så hade de hemmafördelen och första matchen spelades i deras arena. Jag spelade denna matchen och gjorde en helt okej match men de räckte inte, lyckades iallafall få till ett ass på vårat mål. Andra matchen spelades hemma i Des Dome, vi vann denna med 4-2 och spelade riktigt bra, Elvin vaktade kassen i denna matchen. Tredje matchen gick av stapeln i Bradfod igen och nu var de vi som kom ut med segern, vinsten skrevs till 3-1. Jag spelade och gjorde en riktigt bra match, på slutet försökte jag mig på ett försök att göra mål men tiden han gå ut innan och jag missade även målet. Nu hade vi iallafall chansen att slå ut de regerande mästarna från de två föregående åren. Dock så förlorade vi igårkväll hemma i Des, men idag fick vi reda på att vi är vidare till Divisionsfinal efter att vår coach har lämnat in en protest mot bradford för de har för många sistaårsjuniorer i sitt lag, man får ha 8 stycken i laget men Bradford spelade med 9 stycken i gårdagens match vilket är tydligt mot ligans regler, så vi är nu som sagt vidare till Divisionsfinalen där vi kommer möta de som vann vår division under seriespelet nämligen Innisfil Lakers. Första matchen spelas på fredag i Innisfil.

Ja där har ni iallafall en liten uppdatering om vad som pågår här borta, ska uppdatera mer i framtiden.