Ett sista inlägg

Var ca en månad sedan jag skrev ett inlägg nu, ber om ursäkt för de, först var de mycket hockey sen har jag inte haft någon lust at skriva helt enkelt.

Ja så de har då hänt ganska mycket under dessa 4 senaste veckorna, först och främst har vi spelat finalk i Russel Cup. Tyvärr så tog vi oss inte hela vägen fram till att bli mästare vilket är riktigt tungt. Vi förlorade final serien mot South Muskoka Shield med 4-2 i matcher, för er som inte vet så är det laget som Dan spelar för. Första matchen var vi dåliga och förlorade med 7-3, men de var jämnare än vad resultatet visar, det stod 5-3 med 2 min kvar då plockar vi målvakten och dom gör mål i tom bur sen får dom ett till skitmål med 10 sekunder kvar av matchen. 
Match 2 spelades i Muskoka precis som den första, denna match var riktigt jämn, 2-2 efter full tid och då blev de sudden, efter första övertisperioden har ännu ingen avgjort så de går vidare till en femte period och då avgör Muskoka ca 45 sekunder in.
På fredagen så anlände pappa på eftermiddagen vilket var riktigt skoj att träffa honom igen. Han hade med sig lite godis och annat gott, dock var Max väldigt godissugen han med så fik lov att dela med mig till  honom.
Match 3 spelade hemma i Des Dome, Denna förlorar vi i sudden igen', vilket är riktigt tungt, denna matchen spelade Elvin då jag spelat de två första finalerna.
Match 4 Denna match är vi då piskade att vinna för att inte säsongen ska vara över. Och det gör vi också, vinst 7-6 i sudden. Hörde rykten om att jag fick runt 60 skott på mig denna matchen men vet ej vad den officiella statestiken var.
Match 5 Spelas uppe i Musoka igen, och såklart är vi piskade att vinna även denna för att inte allt ska vaa över. Vi tar ledningen i andra perioden och håller den perioden ut. I början av tredje perioden kvitterar dock Muskok genom herr Söderberg-Andersson. Denna matchen såg också den ut att gå till sudden men med ca 4 min kvar så gör Max ett av sina kända brunkmål och avgör tillställningen. Sedan passade han på att göra någon mysko målgest som innehöll att kasta klubba och handskar och åka runt och vifta med händerna. Första  orden coachen säger efter matchen är att fråga max vad han tänkte på när han gjorde den målgesten. I början av denna matchen så vred jag till min vänsterfot illa men kun spela klart matchen, men på träningen dagen efter så gick de inte alls. Så jag kunde inte spela i sjätte matchen.
Match 6 Ännu en måste match för oss och jag spelade inte som sagt vad, utan Elvin fick spela men han hade ingen toppendag utan säppte in första skottet han fick på sig. Matchen slutade 4-2 till Muskoka som då blev Russel Cup mästare.

Efter matchen så satt alla i omklädningsrummet och var bittra som fan. Men i de finns ett fint litet ordspråk här borta som lyder, "Win or lose, hit the booze". Så de blev att få ner massa öl och annat smått oh gott tillomklädningsrummet och så blev de lite fest istället. Hela kvällen slutade med ett besök på det fina stället vid namn, The GO GO!

På torsdagen så var de dags för pappa att åka hem igen, så jag och Wags skjutsade honom till flygplatsen i Toronto. Sedan på kvällen så var de dags för säsongens sista träning, alla dök upp mycket tidigare än vanligt och alla hade med sig en del dricka också. Så de blev lite av en förfest i omklädningsrummet efetr träningen medans vi städade ur de. Sedan blev de Mjs på kvällen.
På fredagen så var vi bjudna hem till familjn Edwards på middag, de¨är då två bröder som spelar i laget samt pappan som är ass coach för oss. Fick massa god mat och någon öl till. vslutade med att sitta i deras bubbelpool uteoch hga de skönt.
På lördagen så var de dags för "Banquet" med laget, de är då en tillställning dr laget bjöd på mat och så fann de en bar och så¨kom massa fans och var där och hade en trevlig kväll med oss spelare.  Jag GG och Max  for ner till systemet så fort vi vaknade och inhandade en platta öl var sedan vidare hem till GG och kollade på Two and a half men och drack öl. Runt kl 18,30 så for vi ner till Lions hall här i dess där tillställningen höll hus. Var en riktigt skoj kväll. Alla sistaårs spelare fick gå upp och ta emot  sin matchtröja som vi fick behålla samt en inamad bild på oss själva samt ett lagfoto. Max och GG bjöd på en lättare strippshow  på dansgolvet också. Det deldes också ut priser. Först var de pris till den som vann poängligan och de var Jeff Morris. Sedan var de även pris till årets grovjobbare, och ni kan ju gissa vem som fick de priset, ja precis Max fick de. Todd Munden fick pris som årets bästa back. Tyler Poole fick pris som årets rookie. Jag lyckades också kamma hem ett pris, nämligen säsongens mest värdefulle spelare. Fick en fin lite trofeé med min namn på som dock var felstavat.  Clarky fick pris som bästa poängplockare i slutspelet och Morris fick pis som slutspelets mest värdefullespelare.
Ligan delade också ut priser, men den enda som fick något i vårt lag va Matt som blev årets coach ligan. Jag  blev tvåa i omröstningen till årets målvakt och äen tvåa i omröstningen till ligans mest värdefulle spelare.

Tisdagen den fjortonde så for både Maxoch GG hem så helgen som kom så for jag till Toronto och hälsade på hemma hos Josh. Hade en trevlig helg, var en liten fest hos has mormor och morfar, helt okej väll, lite tråkigt att man inte kände några som var där förutom Josh. På lördagen så var vi in i Toronto och var och ikade runt lite, var i Eaton center som är ett enormt shoppingcenter, tänkte shoppa lite kläder men bev inte av utan köpte tillslut bara en t-shirt från hollister. Sedan på kvällen så ar vi på lacrosse match. Kan ju säga att lacrosse är en brunkigt sport, man får slasha varandra och crosschecka hur mycket som helst vekar de som. Despelades även musik hela matchen och helt plötsligt så blåste dommaren av och så tog spelarna en paus och ut på planen kom et gäng cheerleaders och dansade i några minuter, samma sak hände en gång varje period. Efter matchen så åkte vi till ett ställe som hette Moxies och åt lie mat och tog någon öl till.
På söndag kväll så åkte jag tillbaka till des igen. Här händer dock inte allt för mycket just nu, för alla har åkt hem och dom som bor i Deseronto jobbar hela dagarna nu när säsongen är över. Skabli dags att börja packa ihop le saker nu för på måndag kväll så är de hemfärd som gäller. Ska bli skönt att komma hem till Sverige igen, träffa familj oh alla kompisar, vissa har man inte träffat på över 8-9 månader nu.

Ja de var en uppdatering för er och det är också den sista uppdateringen jag gör från Deseronto, kommer inte skriva något mer nu, kanske tar upp bloggen igen om ett tag men får se hur de blir med det.

Ja så hoppas ni som läst den har tyckt det har varit intressant och följa mig här borta i två säsonger, även max i en säsong såklart. Ledsen att de inte gått att lägga upp några bilder men datorn tillåter inte de av någon konstig anledning. Om ni vill se några bildr från här borta så är de baraatt komma förbi och hälsa på hemma på sommarvägen så kan jag visa lite.

Så tack för mig.


RSS 2.0