Inga puckar ännu en gång

har inte skrivit på ett tag vilket beror på att det inte hänt så mycket senaste veckan. I helgen var vi spellediga också, hade inte någon träning heller. På lördagskvällen så fick vi lov att vara på en halloween dans i några timmar. Vårt lag anordnade dansen för att få in pengar till laget. Dansen var för 8-15 åringar och vi var där för att, ja jag vet egentligen inte varför vi var där men vi fick lov att vara där i någon timme för Matt. Efter dansen så for jag, Todd, Clarky och travis hem till Clarky. Clarky hade laddat upp med lite öl och sen spenderade vi en timme med att dricka öl och kolla på hockey night in canada, var 3-4 matcher på följd efter varandra på tv, finns en hel drös hockeykanaler i detta landet men i mitt hus så har vi ingen av dem tyvärr bara vanliga sportkanalerna. Finns SensTV, som är ottawa senators TV och de finns LeafsTV osv och självklart NHLnetwork som visar nhl mest hela tiden, ska lägga fram de lite snyggt för keith att han borde skaffa sig någon av dessa kanaler.
Efter den där timmen av Tv och öl så övergick de till gitarr och öl. Vi satt där och sjöng och hade oss ett tag lite småberusade sedan ringde Britt som är Todds flickvän och sa att vi skulle komma över till Sam för de var lite folk där så vi tog vårt pick och pack och promenerade dit. Där så fortsatte festen för resten av kvällen var trevligt. På slutet så satt hela gänget och sjöng återigen till en kanonlåt vid namn Lips of an angel.
Söndagen var som vanligt ganska lam, the tid är stängd på söndagar vilken är tråkigt. Runt 2 tiden kom Clarky förbi och hämtade mig och vi for till tims och sedan ner på ishallen en ävnda och pratade lite med en av världens bästa vaktmästare vid namn Trent, riktigt shyst kille måste jag säga. Sedan for jag hem igen och slöäade lite vid datorn. Framåt 7-8 tiden så kom jag och josh på att vi var hungriga så vi lånade bilden och for in till Napanee och käkade på donken. Josh var riktigt hungriga då han började med 2 dubbla cheeseburgare och stor strips och läsk och när han var klar med denna meal så gick han och beställde en bigmac och co och en stor milkchake. Alla denna mat resulterade i att när han skulle sätta sig i bilen så klarade inte byxorna av trycket och knapparna for all världens väg och jag och Watty som också var med vek oss av skratt.

igår så gjorde jag ingenting mer än träningen på kvällen, satt vid datorn kollade på TV osv. Kl 21,30 var de träning. En av våra spelare i laget Cody Roy är avstängt från laget i en vecka och får inte spela 4 matcher då han har attityd problem, Matt har tagit upp de med honom flera gånger men han har fortsatt sitt beteende så han fick först en månads avstägning av matt men Matt sa att de var upp till oss om vi ville korta ner den, och vi ansåga tt om inte roy tränar och spelare matcher på en månad så kommer han vara värdelösa när han kommer tillbaka så vi valde att låta honom komma tillbaka och träna om en vecka och sen fick han missa 2 helgers matcher så han är tillbaka när vi tar emot King wild på hemmaplan om 3 veckor tror jag de är.
Gårdagens träning var dock den jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv tror jag. Vi hade tränade i 1h och 20 minuter men några puckar fick vi inte se skymten av, målburarna stog kvar vid samma plats längs sargen som dom stod när vi kom ut på isen. De var skridskoåkning och de var jobbigt som fan. De var start och stopp, länga åkningar upp ner hit och dit hela tiden med ¨1 minuters vattenpauser någon gång här och där.spyorna var inte långt borta på slutet kan jag säga. Isen var också helöt förstörd vi hade åkt ner i betongen på flera ställen och färg från tekningspunkter var uppkört och utspridd runt om punkterna, vaktmästarna få4r nu lov att slipa ner isen på vissa ställen och måla om linjer och punkter mm. Det var stora gropar där vi hade kört start och stopp. När jag och josh så småningom lyuckats tagit oss in i duschen och klätt på oss så for vi hem och käkade några toast och lite soppa som vi nu är stärnor på att tillaga efter träningarna. Efter att vi ätit upp så gick jag och la mig och hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade. Vaknade runt 11,30 idag och gick ut och sprang en vända och nu ska jag släpa mig ner till ishallen där josh och watty är så ha de bra så hörs vi hej.

Förresten  var kul med en kommentarer fortsätt med det, behöver inte stå något vettigt bara att ni skriver något är skoj.


Mask och plock

Här kommer lite bilder på masken och plocken för er som är intresserade, vet att minst en person är intresserad av att se plocken iallafall.

311661-39311661-38311661-37311661-36311661-35

Jag tycker de vore kul om ni som läser bloggen kunde kommentera lite om vad ni tycker bloggen  och de jag skriver, vore kul att höra vad ni tycker. Ni får också gärna säga till om ni vill veta något speciellt, eller om ni vill se mer av vissa saker, vet att backman vill se mer kanadensiskor. Om de finns något annat som ni vill se eller veta mer om så säg gärna till.

Nu ska jag dunka huvudet i sängkanten som far min brukar säga. hejdå


En vinst och två förluster

Hallå var några dagar sedan senaste inlägget, beror på att vi har varit på roadtripp till norra ontario och spelat 3 matcher. I första matchen då motsåndet var Elliot lake så blev de förlust med 6-2, Travis stog i mål den matchen. I andra matchen så mötte vi Espanola,, en matchen slutade med vinst 4-1 och jag vaktade kassen, de gick bra och jag fick beröm av coachen då han ansåg att jag vann matchen åt oss vilket är kul att höra. I den tredje matchen så blev de förlust, och de var inga små siffror i den matchen, Nippising som vi mötte vann med 11-8. Helt sjukt att en hockeymatch kan sluta så. En stor orsak till dessa siffror var målvaktsspelet, som jag inte ingick i denna matchen då jag fick se matchen från läktaren. Startade matchen gjorde Blaskie, vår 3:e keeper, och han lyckades inte med mycket och blev utbytt efter första perioden och då kom Travis in och gjorde de lite bättre men inte mycket. Trots en helg där vi hade hoppats på att få med oss 6 poäng hem och bara fick med oss 2 så var coach Matt inte så sur som man skulle kunna tro utan han var ganska nöjd med vårt spel. Själv hoppas jag att jag ska få lite mer speltid nu än de andra då jag har spelat bättre än dem i alla matcher så gott som hittils. Får se vad de blir av de, de andra i laget vill cokså att jag ska stå mer säger dom då de anser att jag är bäst av oss målvakter.
Måste säga att vi har några riktiga nötter i vårat lag. Tyler Dever är en av dem, om ni kommer ihåg så var de han som pissade på sig i sämnen under senaste festen. Han fick iallafall för sig denna helg att han skulle raka sin röv, och mot all förmodan så var de nån annan pajas som ville hjälpa honom. Det slutade med att dever satt så gott som hela bussresan hem och klagade att de sved och kliade på hans röv.
Bussresan hem från Nippising var den jobbigaste jag varit med om. Alla var hungriga och törstiga, men vi fick inte stanna någonstans på vägen hem, inte ens när vi fick lov att stanna för att tanka så fick vi gå ur bussen och kila in på Tims som låg där 20 meter ifrån bussen. Var hemskt att sitta och vara hungrig och inte få gå ur. Efter en bussresa på 6-6,5 timme så kom vi hem till Deseronto och jag och josh snabbade oss hem så vi kunde få äta mat.
Vet inte om jag nämt detta tidigare men en dag så pratade jag med Keith( min billet) och av nån anledning så kom vi in på att han hade en Airbrusch, och jag frågade om inte han kunde försöka lacka min mask. Han var tveksam i början men var lite nyfiken på att testa, han hade aldrig gjort de förrut. Tillslut så bestämde sig han iallafall för att göra ett försök men han sa att jag inte fick bli arg om de blev dåligt för han hade som sagt vad aldrig gjort de förrut och de gick jag med på. Hur som helst när jag kom hem idag så var han färdig med lackeringen, han har spenderat hela helgen ute i garaget och arbetat med min mask vilket är stort av honom tycker jag. Resultatet blev jag nöjd med också, man kanske kan se att de inte är ett proffs som gjort de men de ser helt klart bra ut.
Fick höra härom dagen också att mina köra föräldrar har bokat flygresa för att komma och hälsa på mig, de ska bli kul, var ju ett tag sen man såg dem, är runt 2 månader sedan jag lämnade Mora.
Imorgon så fick vi träningsledigt, ska till och börja med sova halva dagen sen får vi se vad som händer, finns en möjlighet att man tar en sväng ner till the Tid och käkar en bit mat, vilket aldrig är fel.

Ber om ursäkt också till ljung, jag glömde helt bort att ta bild på plocken ska fixa de till nästa inlägg de lovar jag.

Nu ska jag sova kl är kvart i 4 på morgonen så är lite sliten har varit vaken i 20 timmar nu. så vi hörs hej / Kå

Som ett barn på julafton

Hallå,
Idag fick jag min nya plock. Kom precis hem och Sandi sa att jag hade fått ett paket, och hon sa att jag såg ut som ett barn på julafton när jag slet upp paketet. Är riktigt nöjd med valet av plock. Skönt att jag fick den innan vi åker norrut till helgen. Vi ska nämligen på en lite roadtrip, vi lämnar Des fredag morgon och åker buss i 9 timmar upp norrut för matcher mot Elliot lake, Espanola och Nippissing.
Igår så hade vi träning på kvällen, riktigt jobbigt, skridskoåkning första 40 minuterna. Sedan några övningar.
Idag så var vi ned på the tid och åt lite god mat och sedan hade vi tråkigt och av någon anledning så började watty att tejpa Travis elvin och det hela slutade med att vi tejpade fast honom vid skylten som säger ''Welcome to Deseronto''. Var ganska skoj att se han sitta där och vinka till alla billister som åkte förbi, denna killen bryr sig inte om någonting, han tyckte de var minst lika kul som vi tyckte att han satt där fast tejpad vid en skyllt längs vägen. 
En fin bild av Travis vid sin skyllt.
311661-34

Där satt han och vinkade åt alla han såg.


 Idag så är vi träningslediga också så får se om vi kan hitta på något skoj. hejdå så länge


Vinst, förlust och ute på trademarknaden

Ja hallå på er, de har varit en händelserik helg änb så länge måste jag säga. I fredags så var de match mot douro dukes, blev vinst med 5-1, jag spelade inte den matchen. Vi var som vanligt bättre än vad douro var men vi spelade ändå dåligt och de fick vi veta av coachen. 1-1 var resultatet efter 2 perioder men vi lyckades få in 4 puckar i sista perioden. Blev också ett slagsmål i matchen i slutet då monty i vårt lag slog bort klubban för målvakten efter en avblåsning, det hela slutade med att monty blev påhoppad av ett antal spelare och då hoppade några av våra spelare in i slagsmålet, sen kom deras målvakt och skulle slåss. Allt detta resulterade i 3 avstägningar för oss och dom hade också 3 tror jag.
Idag så fick vi lov att vara och hjälpa till på en ''foundraiser'' för laget kl 8 på morgonen vilket var tråkigt och trött var man också. Sedan kl 3 avgick bussen till bortamatch mot richmond hill. Jag spelade och de blev en tung förlust med 7-1, efter 10 minuter stod de 3-0 till dem efter att de gjort mål på 2 frilägen och en retur på ett friläge, backarna hade ingen bra dag och vår sopa till back tommy agerade pilon hela matchen, han b lev rundad varje gång han var på isen. Pucken studsade inte vår väg idag heller, inge flyt alls hade vi, och bara 11 spelare på grund av alla avstägningar och sen är clarky och whazzy på collegetouren denna helgen. Men våra käre coach matt var inte glad efter och vi fick väl 10 minuter på oss tills bussen gick och vi fick inte se på film på den 3 timmar långa bussresan hem, men de var inte de värsta, vi fick nämligen inte prata med varandra på vägen hem heller, om han hörde ett ord så skulle vi få åka skridskor när vi kom hem kl 1 på natten. Som tur var så var han nöjd med hur tysta vi var för vi slapp ut och plågas på isen kl 1 på natten. Dock hade vi ett möte där han sa att han måste göra vad han kan för att få ett så bra lag som möjligt så han har placerad oss alla på tradelistorna och om han kan få vad han tycker är en trade som gör laget bättre så kommer han att trada bort den/dom som det gäller. Så vem vet man kanske inte bor i Deseronto så länge till om de vill sig illa för en. Men om man nu blir tradad så är det ju ett annat lag som gillar vad de ser av en så man får nog spela hur som helst.

Men nu ska jag käka lite och gå och lägga mig. hade // K

Inget vettigt

Gått två dagar sedan senaste inlägget och det har inte hänt så mycket på dessa dagar. I måndags så gjorde jag ingenting, satt vid datoprn kikade på TV tog en promenad, och på kvällen var det träning, den var hård, sista 25 minutrarna enbart skridskoåkning.
Igår på träningen så frågade Chode om jag skulle med in till belleville idag och de ville jag och han sa att han skulle hämta mig runt 12 tiden. Kl 10,20 ringde min telefon och det var Chode som frågade om jag var klar för han var hos mig om 5 min, så då var de bara att snubbla ur sängen och slänga på sig nå kläder snabbt. Väl i belleville så åkte vi hem till coach matt, för josh och mayers bor där för tillfället. Där spelade vi tv-spel och kikade på TV i några timmar sen for vi hem till Des igen. I Des så åkte josh, chode och watty hem till sina respektive flickvänner så då var de bara jag och bobas kvar, vi valde att gå ner till ishallen en vända. Där så fick vi åka skridskor i 30 minuter sedan for jag hem till mig. Och till kvällen vankades det träning, inte så jobbigt, blev en del uppspel och liknande och avslutade med lätt skridskoåkning.
Fick också veta idag att Josh ska flytta in med mig och min familj nu för restan av säsongen.

Ja finns inget mer att säga,

Slänger in en fin lagbild också ;)

image33

vänliga hälsningar Deseronto Storm


Thanksgiving och OHL

Ja den här helgen är de thanksgiving här i Kanada. Jag var igår och firade thanksgiving med Kole och hans familj. Först fick jag följa dem till en '-Apple orcher-  som är en stor odling av främst äpplen men också pumpor, och grönsaker. Var lite kul att se, var proppfullt med folk som plockade äpplen och åkte runt på traktorflak och plockade pumpor och grönsaker. Vi åkte med på en traktor och fick höra lite om vad de gjorde på gården och sådant. Sedan gick vi och plockade äpplen och sedan for vi hem till dom för att äta middag. Denna middag betod av kalkon, potatismos, och en massa annat, sedan enorma mängder efterrätter av alla dess slag, och Koles mamma ville att jag skulle prova allt så de blev mycket mat och gott den kvällen. Efter middagen satt jag och pratade lite med släktingar till Kole som var intresserade av att höra lite om Sverige och hur jag hamnade i Kanada. När jag satt där och pratade så kom in äldre man in i rummet och såg mig och frågade: Are you number 60? Ja, svarade jag och då sträckte han fram sin hand och sa: its a pleasure to meet you. Inte illa de inte. Sedan berömde han mig mycket för hur bra jag spelat. Kul att höra att folk är nöjda med att ha mig i laget. Sedan spelade jag air hockey med Kole och några av hans kusiner tror jag, blev en turnering som jag tog hem, obesegrad.
Här är lite bilder från ''apple orcher''

311661-31
Här har vi jag och Kole som plockar äpplen.

311661-30
En rad med äppleträd, var ganska många som ni ser, och de fanns en hel del olika sorter av äpplen, var tydligen den största av alla äppelgrejerna i Ontario.
311661-29
Här ser ni där de odlade pumpor.
311661-28
Kole har plockat familjens pumpa.
311661-27
Traktorn som vi åkte med.
311661-26
Några kanadensare som klättrar i träd och plockar äpplen.


Idag så var jag, Clarky och Watty till Belleville och kollade på Belleville Bulls - Kingston Frontnacs, som spelar i OHL som är en av de 3 bästa juniorligorna i Kanada. Det var riktigt bra hockey, fanns några riktigt bra spelare på isen. Var kul att se. Var i Belleville som Mora bekante Daniel Cleary spelade juniorhockey. Var lite jippon också under periodpauserna, puckkastar tävling och sen var det 3 stycken supportrar som blivit utvalda att tävla. De skulle bowla med en djupfryst kalkon, den som fick ner flest flaskor( som var käglor) vann kalkonen.

311661-32
En bild från arenan i Belleville.

Ligan har också tagit ut ett All star team som ska åka ner till USA och spela mot några collegelag och vis upp sig inför scouter från en massa college lag från USA och Kanada. Vi har 2 spelar med i truppen, Clarky och Whazzy våra främsta poängplockar. Tycker dock att dom tagit ut laget lite konstigt, bla så är de 3-4 stycken tror jag som redan har collegestipendium klara med lag i USA som ska spela med dem nästa år men ändå så får de åka på dessa tourer, tycker dom borde ta med sådanna som inte har något klart än så de får visa upp sig för alla scouter. Bla så är de en av målvakterna som ska åka som har ett stipendium redan, och den andra målvakten släpper in 9 mål i snitt per match och har något år kvar i skolan men får ändå åka. Sedan är de en del Forwards som har stipendium klara men ändå ska med, konstigt tycker jag, för de som resan har som syfte är att ge spelare chansen att visa sig för collegelag inför nästa säsong så de kan få stipendium och spela collegehockey.
Men men inte mycket att göra åt, de är dock två till likadana resor som ska göras under säsongen så man får hoppas att man får åka på någon av dem.

Allt för denna gången, höres //  K

Förlust :(

Hallå blir ett kort inlägg idag.
De blev förlust i dagens match mot Elliot Lake och i och med detta så tappade vi mark i tabbeln, tror dock vi är på 
3:e plats. Jag spelade inte idag, om jag hade gjort de så tror jag faktiskt att vi hade vunnit dagens match. Men istället var det Travis som spelade och han hade ingen bra dag på jobbet. Kan säga att han får ta på sig 3 av deras mål, varav 2 var riktiga tavlor från hans sida. Något possivt i matchen var att vårt nyförvärv från Douro, Brad Mayers gjorde 2 mål. Dock var vår käre coach inte allt för nöjd med en förlust och påpekade att vi inte ska längta till träningarna nästa vecka.
Ska nämna att Dan och Fis fick känna på hur de är att vinna i torsdags också då de vann sin match mot Douro. Sedan for dom till Guelph för att fira Thanksgiving med sin kompis som bor med dom. Själv ska jag hem till Kole imorgon och fira thanksgiving och sedan på måndag ska jag fira thanksgiving med min ''familj''. Josh tyckte att jag skulle komma med hem till honom i Toronto men min familj ville att jag skulle fira thanksgiving med dom på måndag så jag blev kvar här i Des.

Ja allt för nu, // jenser

Tråkiga dagar

Ja som sagt vad så har det varit några tråkiga dagar här i Deseronto, har inte gjort någonting om dagarna för att sedan framåt kvällen ta mig ner till ishallen för träning. Vi har lyckats få våra istider kl 21,30 så gott som varje dag så man kommer inte hem förrens runt midnatt vilket inte är någon höjdare. Idag så vaknade jag runt 12 tiden och gick upp och åt lite frukost, insåg att det inte fanns något att göra så jag satt vid datorn och TV hela dagen iprincip, sedan var det ner till ishallen för fys. Var ett kort fyspass på en 40 minuter men det var intensivt, man ska göra allt så fort som möjligt i detta land nämligen, vi hoppade upp för läktarna och sådant och då och då fick vi vila 20 sekunder för att sedan köra på igen, sedan var de armhävningar och situps, dock inte enskillt utan Matt stod med en visselpipa och blåste när vi skulle gå ner och upp och ibland höll han oss nere ett bra tag kan jag säga, var helt slut i armarna efter passet var klart.
Ja ska också nämna att när jag kom till matchen i lördags och såg min matchtröja hängandes på min plats så såg den lite annorlunda ut, hade nämligen fått mitt namn på ryggen, rättstavat till och med och också en personlig sponsor, och inte vilken sponsor som helst utan det var ''the tid'', måste vara för att jag och josh äter där minst 3-4 dagar i veckan.
311661-25
Så här elegant ser det ut =) fick också nummer 60 som jag hade under mina storhets dagar i ÄHC tröjan, hörde av backman att dom fått en bra start på säsongen med en riktigt bra lagfest ;)

Har också kommit fram till att kanadensarna har ganska sjuka diskutioner, iallafall dom i mitt lag. Dom har haft en del rent utsagt korkade diskutioner men den idag måste ha tagit priset, dom diskuterade nämligen vilket som var det ''rätta sättet'' att torka sig arslet efter att ha bajsat. Det var en hel del sätt som kom fram, höger hand vänster hand, sittandes, ståendes halv liggandes ja jag vet inte hur många sätt dom hade. Och när en kille sa hur han gjorde så blev han sågad dom förstod inte hur han kunde göra si och så. herregud säger jag bara.

En bra sak med denna dagen var att beställde en ny plock, riktigt nöjd med valet, fick den i svart och orange som är lagets färger också. =)

Ja funderar på att gå och lägga mig före midnatt i dag så det får vara nog med skrivandet för denna gång.

ha de // Kensell # 60 (som de står på min namnskylt på min plats i omklädningsrummet.)


bilder

Fick några bilder nu så lägger upp dem.

311661-22
Här har vi laget som sjunger.
311661-21
Och jag på gitarren och sen whitey bredvid mig som sjöng mest av alla. och så har vi Travis''the mess'' elvin med en cigarr i munnen,

311661-23
Och här har vi bilden på Dever med sitt urin läckage;) haha


och sen så backman blir lite nöjd iallafall en bild på 2 kanadensiskor, vid namn Amanda och Amanda. Dock är josh med i bilden men hoppas du blir nöjd B.
311661-24

Seger och fest

Hallå på er.
Ja trots den hårda straffträningen i fredags så lyckades vi köra över Douro Dukes i helgen. Till och börja med så slog vi dem med 6-2, hade 0:an tills de var 3 minuter kvar av matchen då de fick spela 5-3 i 2 minuter och i slutet av det powerplayet lyckades dom forcera in pucken i mål, kunde inte göra mycket åt de målet då jag hade några spelare över mig. och de sista av deras mål var en liten tavla av mig då de slängde in en puck på mål som jag såg och borde rädda men på nått sätt lyckades jag släppa in den. som sagt vad så var vi mycket bättre än vad Douro var, i första perioden fick jag 3 skott på mig tror jag och vi sköt 27 skott på mål. I första periodpausen så satt några i laget och skojade och retades på Travis white över att han inte gjort något mål än, och Cody roy snackade om att han skulle göra ett hatrick i matchen då han redan gjort två mål i första perioden. Travis svarade på kritiken genom att gå in och stänka dit två mål i andra perioden, och avslutade i slutet av matchen med att göra ett tredje också och fullborda sitt hatrick vilket ironiskt nog inte Cody roy gjorde.
Ja och inte nog med att vi spelade ut Douro vi passade också på att trada till oss deras kapten, då han spelade i Deseronto förra året och hade begärt om en trade till oss.
Ja efter matchen kom Matt in i omklädningsrummet och berättade för oss att vi har utegångsförbud efter kl 23 en vecka till eftersom att några brutit mot det. Då kopplade någon i laget på charmen(tror de var roy eller wags) och lyckades på något sätt och vis få coachen att låta oss ha en fest hemma hos Kole Abbot eftersom han fyllde år i veckan. Så vi for hem till Kole, som har ett riktigt fint hus med pool och bubbelpool ute på verandan. Hans föräldrar hade gjort upp en lägereld ute på deras enorma gräsmatta. Innan vi kom till Kole så skjutsade Roy hem mig till mig så jag kunde byta kläder, och han skådade då en gitarr i mitt rum och frågade om jag kunde spela, och jag svarade att jag kunde nån enstaka låt. Tydligen var de tillräckligt för han tvingade mig att ta med gitarren till festen.
Efter ett tag hemma hos Kole så blev jag också tvingade att spela, och clarky visste att jag kunde en viss låt så de fick bli den, goo goo dolls - name. Som tur var så slapp jag vara ensam om att sjunga då hela laget stod och sjöng i kör, finns några bilder men har inte fått dem än men dom kommer senare. Ja dock slutade gitarrspelandet tidigt då jag i slutet av denna sång lyckades ha av en sträng på gitarren. Så då blev det att lämna gitarren och hoppa i bubbelpoolen istället, sen satt jag där i mitt hörn av poolen resten av kvällen nästan, dock var det inte Jim Sandvik klass på badandet då jag var i högst 2-3 timmar och inte 7-8 som Jim brukar;)
Här kommer de några bilder från festen.

311661-20
Ja här har vi från vänster, Clarky, josh, jag, travis white och underst travis elvin


311661-19
Här har vi vår nye back (som inte är allt för bra som jag tidigare sagt) och jag och Whazzy(cody roy)
311661-18
Här har vi vår back tayler dever, som försäker visa sig cool;) var dock inte lika cool när han däckade i en trappa i huset, för att sedan inte lyckas vakna när han fick lov att kissa;) haha
311661-17
Ja och här har vi bubbelpoolen och jag sitter där bak i mitt hörn, sen har vi josh, whazzy och whitey, och en tjej vid namn amber ( hon som sitter i knät på whazzy), och den andra vet jag inte vem de är.

Ja de var en trevlig fest må jag säga. Ska förövrigt tillbaka till Kole nästa helg då han bjöd hem mig att fira  thanksgiving med hans familj.

Allt för denna gången ha de// Jenser, mitt nya smeknamn har ingen aning om var de kommer ifrån och jag vet att de är jättefult men de är så dom kallar mig här nu=)

RSS 2.0