Fest

I fredags blev de seger med 4-1, ännu en gång så sprack nollan med ca 7 min kvar av matchen, en liten tabbe av mig. Efter matchen så var de som sagt fest som gällde, riktigt skoj var de. Priset som fullast på stället tog Maxxen hem utan några större problem. Han lyckades med bragden att inte komma ihåg någonting från hela festen.
Även vår engelska vän GG var med i toppen genom att pissa på sig i sömnen på Devers soffa.

Får räcka så med blogg för idag vi hörs ha de...

Grattis Emma!

Ja idag är det min kära syster Emma som fyller 23 år idag, ja eller rättare sagt för ca 5 minuter sedan eller 6 timmar och 5 minuter sedan om man går efter svensk tid. Är lite sen mad att skriva ber om ursäkt för de kära syster.

Men som sagt vad Grattis syrran.

Kannan sliter medans Maxxen glider

Igår kväll så bjöds de inte på någon höjdarträning från coach Barnhardt, På grund av att ett par killar missade träningen i tisdag sutan att ringa och berätta så blev de skridskoåkning, och inte lite heller. Träning började 21,30 på kvällen och avslutades kl 23,20 och det var utan att se en enda puck på hela träningen. Man var ganska sliten efter de kan jag lova, eller inte Maxxen för han är ju skadad, för er som inte hört så behövs de tydligen operation för att fixa axeln som han skadade mot Nippissing förra helgen. Han måste vara den som hade roligast under gårdagens träning för han for hem efter nästan halva träning och gjorde sig en påse popcorn och for sedan ner och kikade på resterande delen av träning samtidigt som han mumsade i sig popcorn påsen.

Igår innan träning så var jag och GG i gymmet och körde ett pass, blev cykelintervaller och lite överkropp, ganska taskig tajming att köra cykel innan den träning som väntade oss den kvällen. Sedan for vi hem och hämtade Max och for in till Belleville och dödade några timmar där och käkade även lite tiki ming som vi gör lite då och då nuförtiden.

Idag så var jag och GG till gymmet igen och körde lite cykel och lite annat. Sedan var de träning och sedan jobb som gällde. Imorgon är de hemma match mot Toronto Canada Moose som gäller efter de lagfest hemma hos Tyler " i dont own any underwear" Dever. kan bli en trevlig tillställning.

Nu är de sängen som gäller, ha de, Äpple


Humor

Läste precis en blogg där han som skriver hade hittat en skön annons på blocket. http://www.gibban.blogg.se/ är adressen till den andra bloggen.

http://www.blocket.se/vi/20052776.htm?ca=20_s

Kan ni lista ut vilket hockeylag de handlar om? haha

Ska också säga att jag inte kan lägga upp bilder från denna datron då den är konstig och internet lägger ner när de öppnas ett nytt fönster vilket man måste för att ladda upp bilderna, så tyvärr mamma så blir de inte så mycket bilder framöver.


Seger

Blev seger i dagens match mot Nippissing alouettes med 4-1. Jag var ävn idag bara ca 7 minuter fårn att hålla nollan men de kvittar egentligen så länge vi vinner dessa viktiga matcher.
Tyvärr så blev Max återigen skadad idag, när han tacklade en kille så åkte axeln ur led på max och han försökte fortsätta spela ändå men de gick ej. Blir ännu en vända till sjukhuset för honom imorgon.

Det är också återigen snöstorm här, idag när vi kom ut till bilen efter matchen så var bilen helt igensnöad, tror de måste kommit uppemot 2 decimeter snö under matchens gång. Så får se nudå om de blir nå match imorgon då man brukar ställa in matcher när de är så dåligt väder för man vill inte att lagen ska ut på de dåliga vägarna och fara och riskera något, vilket egentligen inte är så dumt tänkt.

Nu ska jag sova viktig match imorgon, seger där så är vi inte långt ifrån andraplatsen i vår division.

RSS 2.0