.....

Igår hade vi nog den tråkigaste träningen någonsin, först lite skridskor som var värdelöst, sen två övningar som egentligen är samma bara att vi startade på olika ställen. Våran ass coach är ingen höjdare att sköta en träning, vi gör aldrig något nytt utan gör samma saker varje gång, och allt skå gå så snabbt som möjligt, skotten kommer med ungefär en och en halv sekunds mellanrum, verkar som han försöker slå nå jävla rekord i flest skott skjutnaz på en träning eller något liknande, och sen säger han till mig och Mess att vi måste kontrolera returerna bättre, och men de är fan helt omöjligt att göra när en kille kommer in och gör en dragning och en sekund senare kommer ett slagskott eller någonting, och de är inte spelarna som gör fel utan han säger till dom att de är så dom ska göra. Fort fort ska de gå. Sen när vi tränar uppspel, vilket vi inte gör så ofta som vi behöver, så är det alltid utan motstånd och de ser bra ut då men när de väl kommer till match så funkar de inte för då är de motståndare i vägen också, så då lutar de alltid med att antingen clarky eller Muzzy river av en biljett och kör själva för annars funkar de inte. Är väl en femma som klarar av att göra ett bra uppspel och de är när Clarky Muzzy och Bo är inne tillsammans.

Kvällens träning kan nog bli skoj, för de blir KK för alla rookisar igen då dom inte städat omklädningsrummet igår vilket dom skulle, får hoppas vi får se någon gör en QW och  slänga sig på isen i bara susp, vore skoj. Clarky sa också igår att allt som ligger kvar på golvet efter gårdagens träning skulle han slänga och de gjorde han också, ett par flippflopps, springskor och någon t-shirt åkte i soptunnan igår, får hoppas den som äger dem hittar dom innan soporna töms.

Blir nog inge Sault St Marie för mig i helgen heller, lite dåligt med pengar och sen är de så jävla långt att åka för bara 3-4 dagar. Sedan är också Brad Meyers på besök i Belleville i helegen, Meyers spelade här i des första året jag var här och går nu på college nere i USA och han har en veckas ledigt från skolan så han tog en trip upp hit vilket är skoj, har inte sett den galningen på ett år nu. Sen har jag fått lite andra erbjudanden på vad jag ska hitta på när vi nu har en helg ledigt, Mess vill att jag ska åka med honom till Brantfort vilket är hans hemstad som ligger utanför Toronto. Sedan har Wags biljetter till Ottawa Senators matchen på torsdag och han tyckte jag skulle hänga med på, grymma platser också, ca 6-7 rader upp på ena kortsidan, kostar egentligen runt 800 kr för dom platserna men jag får köpa en för ca 300 kr. Sen vill också JOsh att jag ska komma till Ajax och hälsa på över helgen. Så får se vad de blir.

Nu ska jag hitta på nå vettigt istället för att sitta vid burken så vi hörs .....


Begravning

Har hänt ganska mycket sedan senast jag skrev. I tisdags efter träningen så åkte hela laget till Oshawa som ligger utanför Toronto för att gå på Steve Bobas "wake". Hela laget hade på sina matchtröjor där, för Steve hade inte sett någon av vår match iår och inte sett våra nya matchtröjor, och Janet, hans fru, ville att vi skulle ha dom på oss så självklart gjorde vi de.
Jag och ungefär halva laget stannade kvar och sov över hos någon av dem i laget som bor i närheten och gick sedan dagen efter på Steves begravning. Sorgligt att detta sker, steve var bara 49 år gammal.

Var också match i helgen, det skulle egentligen vara två matcher men ett lag i ligan, Minden Rivierkings, har lagt ner på grund av dålig ekonomi så det blev ingen match på fredagen. I går var det Powassan Dragons som stod för motstådet, dom ligger sist i ligan och är inte så bra. Vi vann matchen med 6-0, jag spelade och hade inte så mycket att göra hade bara 15 skott på mig, men ändå skönt att hålla nollan, då jag inte brukar lyckas med det så ofta.
Efter matchen var de bråttom, det var nämligen lagfest hemma hos Danny Smith. Var jävligt skoj, var mycket folk där, jag och clarky dominerade också beerpong. Ched hade köpt en enorm beerbong, vilket är en stor tratt som har slangar som man sedan dricker ur. Denna hade 6 stycken slangar ner och rymde en hel del dricka. Så man kunde hälla i en 7-8 öl i den och sedan så står man sex stycken och dricker ur den, sen brukar de bli lite av en tävling om vem som är snabbast. Vi kom inte till festen förrens vid 23.30 ungefär så de blev en lång natt och vi slutade inte förrens vid 6tiden i morse så man är lite sliten just nu men de är de vär, var som sagt vad jävligt skoj. En riktigt bra team-bender helt enkelt.  

Nu har vi två dagars ledigt, och sedan tränar vi tisdag - torsdag sedan har vi hela helgen ledigt. Det är en showcase turnering i Elliot lake där de flesta lag spelar därav har vi en helg ledigt från matcher. Vi skulle egentligen vara med i turneringen men vi drog oss ur, vet inte riktigt varför men så är de, det bestämdes innan jag kom hit. lästa någonstans att dom ska sända alla matcher online så om någon är sugen på att kika på lite GMHL hockey under helgen så kan man de på www.fasthockey.com. Så nu när vi har en helg ledigt så blir det nog en liten roadtrip, jag, Nugent och Morris ska troligtvis ta bilen de ca 8-9 timmarna upp till Sault st marie för att hälsa på Sgro som går på universitetet där uppe nu. Blir nog en rejält skoj resa, och kul att träffa Sgro och Pam igen.

Ska ringa Clarky nu och troligtvis åka och ta en kopp kaffe.

Hej så länge


Tung match

I fredags så vann vi med 7-1 mot Powassan Dragons, dom ligger sist i ligan och är inget höjdarlag. Mess spelade denna matchen. Så var ju ingen höjdare att sitta på en buss 13 timmar under dagen för att sitta på bänken i den matchen. Men de hände faktiskt lite kul under matchen, de var två fighter, först var det Davenport, en kille vi precis fått från Brock Bucks, som droppade handskarna, och vann den fighten, fast de var ganska jämt. Sedan med någon minut kvar så var de en kille som utmanade Dever och släppte handskarna, dever tvekade lite först såg man för han får någon matchs avstägning om han fightas för han varit i 4-5 st redan iår. Tillslut så skastade han iaf handskarna. Detta blev dock ingen lång fight, dever sänkte kille på första slaget, den andra killen fick en rejäl hjärnskakning kan jag lova, för han försökte ställa sig upp men så fort han kom upp så ramlade han igen. # stycken i deras lag fick hjälpa honom av isen.

Idag så var de Toronto Canada Moose som stod på schemat. Jag startade matchen men de gick inge bra, lämnade returer hela tiden och de kändes absolut inge bra. I slutet av andra perioden när dom gjorde sitt femte mål så lämnae jag isen, kände att jag inte hjälpte laget något där bak. Hade iofs 32 skott under tiden jag stod men de gick bara sämre och sämre ju längre matchen gick. Mess kom iaf in och stoppade dom sju skott han fick på sig och vi vann med 7-5 tillslut. Jaja bara att köra vidare, alla har väl en dålig match då och då och idag var de inte min dag, coach wall eye sa också de till mig och sa att jag inte skulle tänka något mer på de utan bara att köra vidare. Lite kul var de i slutet när Morris fick en 5a för att han kört på målvakten, men de var ett rirktigt dåliga domslut för morris hade pucken och försökte bara bryta in framför mål och blir de knuffad in i dera keeper. Wall eye blir då helt tokig och skriker på dommaren och lyckas bli uppskickade på läktaren. Grejen var bara de att Andrew Clark vår headcoach var inte med på matchen idag utan hade förhinder så de slutade med att våraz kaptener, Clarky, Bo och Todd fick coacha resterande 8 minuterna av matchen. Tillslut var det dock bara Clarky och Bo kvar av dem då Todd drog på sig en tia i slutet.

Imorgon händer det nog inte så mycket, ryktas dock om att det kan bli utgång med nästan hela laget utom dom som är under 19 och inte har nå falskleg, men det är inte så många som inte har de här. Är något som kallas , PA Day, tror jag, på måndag så alla som går i skolan är lediga och då brukar de vara mycket folk ute på Little Texas, så får se om de blir nå sånt skoj imorgon.

Nu blir de sängen för mig, ha de..

On the road all weekend.

Är också matcher denna helg, imorgon bär de av till Powassan för att möta Powassan Dragons. Är ca 6 timmars bussresa upp till powassan så blir att spendera 12 timmar på en buss under morgondagen. Sedan på lördag är det Toronto Canada Moose på bortaplan som gäller. Dit är det ungefär två och en halv timme buss som gäller, det blir en del tid att spendera på bussen denna helgen.
Matcherna får vi spela för familjen Bobas. Laget håller på att fixa klistermärken med steves initsialer på till alla i laget att sätta på hjälmarna för att hedra steve.


Rest In Peace SB

Det har tyvärr hänt igen, ifjol var det stor sorg i laget när Rick Clark, vår kapten Brads pappa, gick bort efter en hjärtattack. Nu har detta som sagt vad tyvärr drabbat en annan kille i laget. Andrew Bobas pappa  Steve har gått bort, vet inte vad som hände. Vi fick reda på det på dagens träning, när coachen kom ut på isen så samlade han alla och berättade den hemska nyheten för oss. Alla var chockade, Steve var på många matcher första året jag spelade här men förra säsongen var han inte här så ofta, han brukade därimot ofta uppdatera hur våra matcher gick på hemsidan för ligan och följde vårat lag på nära håll. Jag kände honom inte så bra, men pratade med han några gånger efter matcher första året och var även hemma hos Bobas och hälsade på en vända innan vi skulle på all star matchen första året. Steve var en trevlig människa och det är fruktansvärt sorgligt att han nu gått bort.

Vila i frid Steve Bobas


4 pinnar

Fyra poäng fick vi med oss i helgens matcher mot King Wild, vilket är full pott. Första matchen som spelades hemma vann vi med 6-4. Denna match spårade ur lite efter att dommarna var helt under isen hela matchen. Efter första perioden leder vi med 3-2 men i andra perioden la sig dommarna i det hela. Under första halvan av andra perioden så spelade vi boxplay hela tiden. Varav 7 minuter av dom var 3-5. Vår coch blir då ganska less när dommarna är så hemskt dåliga så han kastar en vattenflaska mot en av dommarna vilket resulterar i att han blir uppskickat på läktaren resten av matchen. Efter andra perioden så ligger vi under med 3-4. I tredje så spelade vi riktigt bra och lyckades vända matchen och vinner tillslut som sagt med 6-4. I slutet av matchen så blir de ett litet gruff framför vårat mål och en av King spelarna säger något rasistiskt till Kirby i vårt lag eftersom han är indian, Kirby tvekar inte en sekund då och kastar handskarna och börjar veva på killen.
 
På lördagen bar det av till Nobleton och bortamatch mot King Wild. Matchen började med att vi tog ledningen genom ett mål av Clarky, och efter första perioden så står de då 1-0. I början av andra så fortsätter vi spela bra och utöker ledningen till 4-0. Jag får ett ass på vårt fjärde mål efter att i powerplay när king rensade pucken ur sin zon och alla i deras lag utom en bestämmer sig för att åka och byta så jag skickar upp pucken till Bobas som spelar vidare till Sweet som hänger dit den. Efter det målet så slappnar vi av och börjar ta några onödiga utvisningar som resulterar i att King lyckas göra två mål innan perioden är över. I tredje perioden så får vi en puck till och vinner tillslut matchen med 5-2. Blir också en fight i denna matchen då en av kingspelarna hoppar på Brant vilket slutar med att alla på isen är inblandade men är egentligen ingen annan som slåss alla bara tar tag i en spelare varm och står där.

MÅndag och tisdag var de träning som gällde osm vanliget, sen efter tisdagsträningen så blev de wings på crabby joes som vanligt. Tänkte gå på bio också som vanligt men det var ingen bra film som visades så det slutade med att jag clarky, todd, och mess drog till heros och tog en öl och kikade på leafs matchen istället.

Ikvälll är det fys först sedan isträning som står på schemat.


King wild back to back

Har inte hänt så mycket senaste dagarna, bara träning och inte så mycket mer. Imorgon är de dags för match, äntligen är allt klart så jag får spela. Så, imorgon är de jag som ska stå då vi möter king wild på hemmaplan. Vi har mött king wild två gånger denna säsongen och förlorat båda. Så nu får de vara dags för en vinst mot dem, de är på tiden. Det var king wild som vi mötte i första rundan i slutspelet ifjol och de slutade med 3-0 i matcher till oss då. Vi möter även king wild på lördag, då på bortaplan. Det är viktigt för oss att vi kommer ut med 4 poäng denna helg annars tappar vi troligtvis 4e platsen i ligan till just king wild. Så vi har två viktiga matcher framför oss denna helgen.

Nu är de sova som gäller för mig.

Ha de.

Wings och bio

Precis som förra tisdagen så blev de wings och bio efter träningen idag. Efter at jag skrivit inlägget tidigare idag så la jag mig på soffan och kikade lite på tv. Naturligtvis så somnade jag direkt, vaknade vid 1 tiden och skrapade ihop lite mat och kikade på trailer park boys. Sen var de som sagt träning som gällde. Idag fick vi använda oss av puckar på träningen, iaf i en halvtimme, sista 20 min var de skridskoåkning som gällde. Efter träning blev de lite chill i omklädningsrummet och lita fuzzball. Måste säga att jag är helt bedrövlig på fuzzball alltså, få spö hela tiden nästan. Vid 18tiden så bar de av till belleville och crabby joes för lite wings, blev några honey garlic och medium wings idag, och en cola på de såklart. Sen dödade vi lite tid på köpcentrumet innan vi skulle på bio. Valet av film föll idag på Law abiding citizen, riktigt bra film, rekommenderas starkt.

Nu ska jag väl sova snart, hade tänkt att första pilla lite på ipoden och fixa msn på den och lite annat skoj men någon ipod hittar jag då inte, skulle gissa på att aaron har lagt beslag på den redan. Kikat i alla rum utom hennes och sandi och keith rum, tvekar stakrt på att varken sandi eller keith har lånat den. Får väl fixa de imorgon istället.

Har försökt lagt ut lite bilder på blogge men datorn låter mig inte göra d av någon anledning. Skulle haft en nörd som Fis här nu och fixa de.


Frukost ....

Idag fick jag pallra mig ur sängen strax efter sju, vilket är bra mycket tidigare än vanligt, oftast brukar jag ta mig upp vid 10-11 tiden. Men idag skulle jag vara på skolan i Deseronto kl 07,30 hjälpa till på frukosten där. Det är så att dom har ett program som hjälper dom familjer som inte har de så gott ställt här i stan. Barnen i familjen får då komma till skolan och får frukost där innan lektionerna börjar för dagen. Och dom som är involverade i vårt lag som håller på med foundraisers och lite sånt tyckte att de var en bra idé att några från laget skulle vara där någon gång och hjälpa till. Just nu är de bara jag och Bobas som inte jobbar eller går i skolan så vi fick åka dit och hjälpa till idag. Fanns några sköna lirare där, dom pratade på om allt möjligt, och ställde massa frågor till oss medans vi stod och fixade rostade mackor och serverade eggröra, juice och lite annat åt dem. När jag kom hem så tog jag med b-bear ut på en promenad.

Var in en sväng till Belleville igår kväll också. Åkte med en kompis dit och passade på att kika på ipods. Slog till på en ipod touch tillslut, de var rea på den så var väl lika bra, behöver ju någonting att göra på bussresorna, filmerna vi ser är det inte direkt någon toppklass på, då de är Wall eye, vår assisterande tränare, som oftast tar med sig filmer så blir de antingen en krigsfilm, för han är en föredetta militär, eller så blir de en Arnold S film. Krigsfilmerna är helt okej men har ju sett alla han tar med sig 4-5 gånger nu. På ipoden så hittade jag en application som heter Ping. Detta är ett program så man kan skicka medelanden mellan olika ipåod touch och iphone, så om de är någon där hemma som har endera av dessa roliga leksaker så kan ni skaffa den applikationen så kan vi snacka lite ibland, bara att höra av er med ert namn som ni använder i den så kan jag lägga till er. Mig finner ni under kannan60 om ni vill skicka. Det funkar som sms ungefär och man kan skicka hur mycket som helst gratis, applikationen kostar bara 7 kr.

Nu ska jag kika på lite TV och t de lugnt tills träningen börjar kl 16. Kan nog bli Wings och bio med några i laget efter.

Bagger

Idag var de en sån där halvrolig träning med enbart skridskoåkning på grund av att vi spelade så dåligt i lördags mot Brock Bucks. Så inga puckar var de som gällde, blev 50 minuters skridskoåkning bara, start och stopp. När träningen väl var slut och man var helt död så kom coach in i omklädningsrummet och sa åt oss att vi hade 10 min på oss att byta om för vi skulle ha fys också.
Nu sitter jag här hemma och är helt slut i benen. Blir nog en vända i till Napanee nu och fylla på telefonen, funderar också starkt på att köpa en Ipod, tror nog att de blir ett köp.

Ikväll blir de nog att kika på lite NHL och ta de lugnt bara. Förhoppningsvis är någon bra match på TV.


Hockey och halloween

Ja i helgen så var de hockey och halloween som gällde. Egentligen så skulle jag fått spela min första match den här helgen men de sket sig på grund av försäkringsgrejer. Så nu när de blev att se matcherna på läktaren så blev de en sväng på MJs på torsdagskvällen då de var törstig torsdag där med billig öl. De var jag och Wags som drog dit. Wags var väl lite halvsnål som vanligt och knappt med sig nå pengar och såg ut som en idiot när han står och betalar drinkar med quarters och 10-centare. Sen när de blev stängning så gick jag ut och skulle hitta Wags för han sa att han hittat skjuts åt oss tillbaka till Des igen, dock så var ju såklart wags borta när jag kom ut. Så jag stog ute och snackade med lite folk som jag inte sett på länge. Sen fick jag sms av wags där de stod att jag skulle komma ner downtown och möta honom där. Så jag hoppade in i en taxi med lite folk och dom släppte av mig där jag skulle möta wags. Problemet var bara att Wags inte var där. Så jag rinde Nuge och tänkte höra om jag kunde sova hos honom men han svarade inte och så tog pengarna på min mobil slut. Så knallade dit där han bor och knackade på men ingen vaknade. Så gick runt nere i stan och funderade på hur jag skulle ta mig hem. Hade lämnat kortet hemma också så kunde inte få ut nå mer pengar att betala en taxi för heller. Hade bara kvar 15 dollar kvar och de räcker ite tillbaka till des. Så kom jag på att jag kunde gå hem till Morris som bor i Belleville nånstans nu. Var där någon dag tidigare, så knallade dit han bor, tog ca 20 min, men när jag väl var i det område där han bor så hittade jag inte hans hus. Så fick fundera ut något nytt. Tillslut hittade jag en telefonkiosk där jag ringde runt till lite folk och tilllsut fick jag tag på chief så han kom och hämtade mig vid halv6 på morgonen. Han även med att kila över på mcdonals och käka lite frukost innan Chief kom.

Fredag: Match mot Elliot lake Bobcats var de osm gällde. Blev seger med 5-4 i OT. Låg under större delen av matchen men lyckades kvittera i slutet och få det till OT där vi då vann efter mål av Big Ched.

Lördag: Match mot Brock Bucks på bortaplan. Vi var helt värdelösa och förlorade tillslut med 8-5 vilket var väldigt oväntat. Mindre oväntat var därimot att clakry var inblandad i alla våra mål framåt. Mess hade ingen kanondag på jobbet och det mesta gick in bakom honom, fast han hade inte mycket hjälp av backarna heller. Hade en back i laget som spelade -6 den matchen. Och för att vi spelade så dåligt så blev de ingen film på bussen på vgen hem och vi fick inte prata heller.
När vi kom hem till des igen så for jag Morris och Nuge hem till en av nuge kompisar på halloweenfest. Var riktigt skoj. Jag och min beerpong-partner Kim pissade på Nuge och Morris å beerpong.

Idag har de inte hänt så mycket. Slötittar lite påå World Series medans jag sitter vid datorn och har även hunnit med att se lite NFL.

Imorgon blir de in till Napanee en vända och fylla på telefonen och funderar på att investera i en Ipod, så man iaf kan lyssna på musik på bussen när vi ändå inte får snacka. Ska köpa en ny webcam också så man kan snacka med familh och vänner hemma över skype eller msn, för ringa är snordyrt.

Nu ska jag se på slutet av World series matchen.

ha de....

RSS 2.0