Wings and Saw 6

Igår hände inte mycket, vakna, äta och träna bara. Träningen gick sådär, är så less på att jag inte fått mina klubbor än, har lånat en av Mess nu men den är inte så vass, och vinkeln är bedrövlig, går inte att lägga nå sköna flippmackor med den. Efter träning så hade vi lite lätt fys. Tro de eller ej Maxxen men vi har faktiskt fått en skivstång, en bänk och lite hantlar nere på ishallen nu, inte illa de inte. Efter träningen så for jag hem och käkade lite och spenderade resten av kvällen framför tvn och kikade på lite NHL och en NFL match.

Idag vaknade jag vid 10 tiden, gled upp och klämde i mig en skål flingor och en bagel till frulle. Sen snackade jag lite med far min på msn. Sen bar de av ner på träning, gick helt okej idag, men som sagt vill ha mina klubbor nu.
Efter träningen blev de lite fuzzball i omklädningsrummet. Sen for jag, clarky, bo, mess, brant, sayers, bröderna Dever och några fler in till Belleville för att spendera kvällen där. Först blev de wings på Crabby Joes, sedan bio. Såg Saw 6, rätt bra film, vart inte så "scary" tyckte jag iaf, men WD som satt bredvid mig hoppade till minst 10 ggr under filmen. När filmen var över så for vi hemåt igen. En kille i laget vid namn Sayers, han är ny i laget iår, hans farsa äger the big apple, där dom gör äpplepaj, och han hade några stcken med sig som han brukar ge till oss i laget. Vi fick några stycken. Mess tyckte då att vi skulle åka runt och ge bort pajerna, så vi åkte runt och Mess skrek åt vareda bil som som hamnade bredvid oss när vi stod och väntade vid ett trafikljus, inte särskillt många som var intresserade men tillslut så blev vi av med pajerna. Var bra mycket roligare än vad de låter, speciellt när man har Mess i bilen.

Nu ska jag kika på lite trailar park boys, grymt skönt program. 

Ha de.. / KKKK


Söndag

Ja vad gör man i Deseronto en söndag ? Inte särskilt mycket, händer ju inte allt för mycket, dom som jag umgås mest med i år är clarky och mess för de är inte så många från laget som bor i deseronto iår, det är faktiskt bara jag och Mess som bor hos billets här i "stan" iår. Även Bobas och Todd har billets fast dom bor ute på indianreservatet. Idag så är iaf ingen av dom här i des, dom är på en liten trip till Toronto för att skjutsa Todd till flygplatsen då han ska hem till England en vända då hans turistvisum går ut snart så han måste hem en vända. Så när dom är borta så finns det inte så mycket att göra här i krokarna. Ska nog ner och kika när Brandon lirar match snart.

Igår var de hemmamatch mot bradford, den förlorade vi med 6-3 tillslut, var en jämn match. Domarna var dock helt under isen igår, först får Dever matchstraff för fighting fast han inte ens slogs utan bara stog där, kastade inte ens handskarna, så de domslutet var helt bedrövligt, och då blir Clarky less som fan och säger några väl valda till domaren några gånger för mycket och får matchstraff. Då blev vår coach galen och var på väg ut på isen och skrek på domaren och var helt galen. De dåliga domsluten fortsatte och många var bra less. I andra periodpausen så kom polisen till arena och fick eskortera ut ett av våra fans från arenan då han blvit lite sur på något, vet inte riktigt vad som hände men utkickad ur arenan blev han iaf.

Nästa helg hoppas jag att alla papper är klara så jag får spela, sen har dom någon dum regel att alla importer måste ha någon försäkring genom ligan som kostar runt 2000 kr, som är helt värdelöst då jag redan har försäkring hemifrån. Snackade med Norm och Andrew om de och dom skulle kolla upp om jag kunde slippa de om jag visade upp att jag är försäkrad hemifrån. Känns ju som att kasta bort 2000 kr.
Imorgon får jag förhoppningsvis mina klubbor också, blir bra de så man kan börja slänga iväg några "jani-sauce" igen.

Nu ska jag kila ner på ishallen och kika på brandons match.

hööörs

Back

Ja då är jag tillbaka i Deseronto igen för en tredje säsong i Deseronto Storm. Ska skriva lite då och då, så ni kan ju kika in ibland och kika om det hänt något på bloggen.

Jag kom hit i tisdags kväll. Nu i helgen har vi två matcher, en igår då vi vann mot Toronto Canada Moose med 7-3, sedan har vi Bradford Rattlers ikväll, båda dessa matcher var/är på hemmaplan. Jag spelar inget i helgen, coacherna ville att jag skulle anpassa mig till tidsskillnaden och träna en hel vecka innan jag spelar, hoppas att jag får spela på fredag nästa vecka då vi har Elliot lake Bobcats på hemmaplan.

Jaja kommer något längre inlägg senare.

RSS 2.0