Game cancelled

Ja dagens match mot Bradford rattlers blev inställd pga snöstorm, bradford ville inte åka hit i detta oväder, snöade inte nånting tidigare i morse men vid 9-10 så blörjade de ösa ner snö, och de var mycket som kom. Jag max och GG for till napanee för att uträtta några ärenden. Man såg inte mycket när man körde.

Så nu blir de julfest hela kvällen istället och de är ju inte fyskam de inte. Jag måste erkänna att jag var nöjd när matchen blev framflyttad, för jag skulle inte spela pga min höft som fortfarande krånglar, så nu när matchen spelas senare kanske jag får spela ändå.

Nu kom GG så vi ska hitta på nå skoj, vi hörs ha de...

Nedräkning

Ja nu är de bara 5 dagar kvar tills jag är hemma i Mora igen för ett besök på sex dagar. Ska bli att komma hem och träffa familj och vänner. Ska också bli skönt att fira jul på svenskt vis iår, mycket bättre enligt min åsikt.  Så på måndag eftermiddag så går min flight, och ca 11-12 timmar senare så landar jag på arlanda. Börjar bli less på dessa långa flygresor nu, är så tråkigt, hoppas verkligen jag har tv på de här planet för de hade jag inte på vägen hit, och utan tv så känns resan bra mycket längre än med tv.

Som sagt vad är de fem dagar kvar tills jag är hemma och under dessa dagar är de lite saker som ska hinnas med, Match mot Bradford Rattlers på fredag hemma. Kommer nog bli en bra match, hoppas på att jag får spela. Sedan efter matchen så är de julfest som laget har anordnat, men tror de är mest för alla familjerna och "billets". Som de låter så är de krogen som locker de flesta spelare med åldern inne samt några med fejk leg. Sedan förhoppningsvis bär det av till Ajax på lördagen hem till familjen Fontana och spendera några dagar där innan hemresan.

Imorgon vankas det jobb, träning, och sedan jobb igen. Imellan där ska jag också på en minnesstund för Clarkys morfar som tragiskt nog gick bort den gågna helgen.

Nu ska jag sova, är ganska sliten har varit en lång dag, så vi hörs!

Här är en skön låt som ni borde lyssna på.

http://www.youtube.com/watch?v=NbFlHd1GP1w

Efter som vi bor ute på landet typ med alla hillbillys så får ni er en countrydänga också :p

http://www.youtube.com/watch?v=FupshBnL5OY

Skada

Igår s spelade vi match mot Espanola Kings, slutade med seger 10-2, max gjorde två mål och även 11 utvisningsminuter under matchen. Jag spelade inte är lite skadad för tillfället hare n höft som krånglar lite. Idag är de match mot brock bucks, match som vi borde vinna, ska inte vara med idag heller, utan för tillbringa matchen på läktaren i en av världens kallaste ishallar som vi har här i Deseronto. Helt sjukt vad kallt de är i denna hallen på vintrarna.
Igår på matchen så hade även Dan S Andersson letat sig ner till Des för att kolla på matchen, var lite kul att sitta där och snacka med han igen, helt sjuka grejer som han kan komma på att snacka om, han lyckades även spilla ut min kopp kaffe på mig som jag köpt i ett försök att bli lite varmare.

Max påstår att han ska göra hattrick ikväll men de tvekar jag starkt på, så vif år väl se om han lyckas med den bedriften.
Vi fick också en ny spelare igår, Kole Abbott som spelade här ifjol är tillbaka och ska spela 7 matcher nu framöver och sedan lite i slutspelet, han går college för tillfället så har varit borta under säsongen men ska somsagt spela lite nu framöver.

Allt för nu ...

förlust, vinst

Denna helgen slutade med förlust i matchen mot innsifl med 5-3, jag gjorde en helt ok match, fick drygt 50 skott på mig. Andra amtchen slutade med seger 6-2, jag spelad eäven denna och lyckades rädda några puckar. Chode som tidigare spelat back hela förra säsongen och även början på denna men som har spelat forward de senaste tre matcherna har gjort de riktigt bra. På de tre matcher han har spelat så har han gjort 7 mål och minst 3 ass. Inte illa.

Sean Avery

Sjuk kille de har assa. Tror han gick lite for langt den har gangen.

http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=24043&a=1334926&lid=senasteNytt_286782&lpos=rubrik_1334926

Den siste mohikanen

Har gått ett tag sen senaste uppdateringen här, ber om ursäkt men har inte orkat skriva.

Förra veckan så händ einte särskillt mycket, vi tränade måndag-torsdag som vanligt, de blev gym nästan varje dag med Max och GG. Sen mina imponerande 6 timmars jobb som jag gör varje vecka. Har bett coachen kolla runt efter ett nytt jobb då de behövs mer pengar än 42 dollar i veckan. Tyvärr verkar de inte finns nå jobb tillägngliga för mig just nu, får hoppas de dyker upp något innom en snar framtid.
Vi hade bara en match i helgen som spelades på lördagen så ett gäng av oss frågade om vi kunde få gå ut på krogen på torsdagen med vår kära vän wags som skulle flytta till Newcastle i england för att lira hockey där. Och de var inga problem så efter jobb så for jag max och chief ut till Indian flygplatsen där chief pluggar till att bli pilot, och förfestade där lite med några andra indianpiloter. Där såg jag också den första blonda indianen sen jag kom hit, kansker rent av är den enda som finns. För er som inte vet så är indianerna lite mörkare i huden och har mörkt hår. Och om man är 100 % indian så får man knappt någon skäggväxt heller. Var lite kul förra året när Chief (som är så mycket indian som man kan bli) skulle dricka sambocca, och skulle sätta lite eld på den så som man kan göra. Men när han dracks å lyckades han fjutta på de få hårstrån han hade i ansiktet så de försvann, och med en hemskt besviken röst sa han: Fuck, 19 years of growth, GONE!!!.  Så tänker ni er de från någon som har enorm basröst och lite halvknackig engelska så blir de ännu roligare. Nu hamnade jag på villovägar här i historien men iallafall, efter flygplatsen for vi in till krogen i Belleville vid namn MJ:s ( Matt and Joes) Där de är såkallad "dollardraft" på torsdagar vilket betyder att en draft öl kostar en dollar styck. Dock är de väldigt små glas, men man luras lätt av de och tror att de är så lite så tror man att man kan dricka hur mycket som helst, men oftast slutar det med att man blir lite fullare än man tänkt sig. Max lyckades med konststycket att gå dit utan att spendera en krona i baren trots att han större delan av kvällen bara sätt vid ett bord och inte var ute och gled runt på dansgolvet som han annars brukar som dom flesta vet. Sen runt kl 3 så kom vi hem med taxi.
Fredagen så blev de en vända på gymmet och sedan inte så mycket mer. Sedan på lördagen så var de match mot South Muskoka Shield på hemmaplan. Blev förlust med 4-3 i sudden tillslut efter en indian av Max Qw i sudden. Sånt som händer. Jag lyckades också bli utvisad i denna matchen också, genom att råka skjuta pucken över sargen. Så nu ligger jag uppe på hela 4 utvisningsminuter iår, inte illa de.

Denna vecka har varit likadan som förra förutom att jag nu sitter vid datorn istället för att vara på MJ:s. Eller gårdagens träning var ingen höjdare, vi fick åka skridskor i över en timme utan vatten eller någonting. Anledningen var att nästan hela laget hade brutit mot utegångsförbudet efter matchen mot Muskoka, inklusive jag och max som for hem till NUgent och hade en trevlig kväll där med några till i laget samt Nugents familj. Herr GG som är från england och har som kultur att dricka mycket öl säger han blev alldeless för full så jag och Nugent fick bära upp honom till en säng, men på vägen dit fick han lov att pissa sa han så vi släpade in honom på toaletten och höll i honom så han kunde pissa men när hanväl fått av sig byxorna så föll han rakt ner i badkaret slet med sig plastgrejen som hänger för när man ska duscha och även stången som de hänger i. Har en rolig bild på han när han ligger där i badkaret med byxorna nere vid föätterna och vet inte var han är för 5 öre. Var en rolig kväll men vi fick göra oss förtjänt av den kan man verkligen säga.

Imorgon så är de match mot Innisfil Lakers på bortaplan. Men även fast vi spelar borta så kommer de spelas GMHL hockey i Deseronto, för de ryktas att Tamworth ska spela sin hemmamatch här i Deseronto imorgon av någon underlig anledning. Sedan på Lördag så spelar vi hemma mot Ville- Marie Dragons. Jag ska spela imorgon mot Innisfil, ska bli en rolig match. Sen har dom så skön hall. Dom har samma strl på zonerna som i NHL, så där stor offensiv och defensiv zon, sedan en väldigt liten mittzon. Hoppas dom har fått mer fans på  matcherna nu än förra året för ifjol så var det nästan tomt när vi spelade där. Men då var de första matchen de spelade i den arenan då den är helt ny. Så får hoppas att lite mer folk har hittat dit till denna matchen.

Så nu har ni fått lite läsning ska se till att skriva lite oftare i fortsättningen.

Max tar sig en tupplur med B-bear
Maxxen tar sig en tupplur med B-bear.... OM ni lägger märke till var B-bear har sin tass sa forstar ni varfor Max ser sa nojd ut pa bilden.


RSS 2.0