Grattis bröderna qw

Ja idag är de ju de berycktade bröderna Qwarnströms födelsedag. Grattis på er, hoppas ni inte spenderar alla pengar på systemet nu bara för att ni får :P haha
Mycket bra jobb av leo som tagit hand om Max i 20 år ;)

image60
För er som inte ser skillnad så är de max till vänster och leo till höger.

svårslagna frisyrer bjuder dom på också.

11 man

ja 11 spelare och 2 målvakter spelade vi med i helgens två matcher mot douro samt richmond hill. BLev vinster i båda matcherna, 8-1 mot douro och 5-4 idag mot richmond hill. Jag spelade mot richmond hill, nöjd med min insats, ett skitmål dock som jag borde ta men sånt händer.
Anledningen till att vi bara har elva spelare denna helgen och kanske nästa också är för att halva laget var på fest i huset där jag bor förra helgen, och i vanliga fall brukar de inte vara nå problem men eftersom vi spelade så dåligt mot bradford så sa matt nej till festen när en i laget frågade, men de stoppade ju inte dom från att festa. Jag själv var inte hemma då för jag var på all star match. Så resultatet av festen blev att 10 spelare blev avstängda från all hockey med laget i en vecka, och så klart en inte allt för rolig träning i torsdags.

Ja allt för nu. hej

varning, varning

Måste utfärda en varning till alla trafikanter i mora/ borlänge områderna, rykten går om att Max Qwarnström har tagit körkort, om detta stämmer så får ni alla se upp på vägarna, och speciellt om ni går över övergångställen, att stanna för gångtrafikanter är inget han planerar att göra sägs de ;);) haha


image59


Vem hade kunnat tro att denna killen skulle kunna ta körkort ;)


tung helg

Ja de har varit en ganska tung helg för min del. Började med förlust mot BRadford med 7-3, blev utbytt efter 15 minuter när vi låg under med 3-1. Jag själv anser att jag borde ha fått stanna kvar i målet för de kändes inte så dåligt, jag anser inte att jag ska ta på mig något av målen då markeringen på alla mål var helt obefintlig, alla mål kom till på ungeför samma sätt spelare fri mitt i slottet, kan integöra så mycket då. Efter matchen så åkte jag clarky bobas och todd hem till bobas hus i bowmanville och sov där natten till söndag och sedan på söndag morgon åkte vi upp till Muskoka för all star matchen. Först så var de skills competition, ingen höjdare, ingen bra utrustning hade de för grenarna som de hade, t,ex hårdaste skottet, kanjag säga att Dan borde ha vunnit, han sköt 3 skott, de första var riktigt hård, medans de andra inte alls var lika hårda ändå var han bara 3 km/h ifrån att vinna. Lilla fis hade bästa tiden på snabbast skridskoåkare men vann inte för han fick den tiden i första racet, sen förlorade han i semifinalen eller va man ska kalla de, kanske lite för mycket pizza under sommaren som gjorde de;) haha
Själva matchen var en målrik historia, vi vann med 9-8, lite av matchens lirare var Dan som börde med att brunka in två mål och sedan ett tungt slagskott från strax innanför blålinjen, han avslutade de hela med att brunka in ännu ett mål och kom upp i fyra mål.

För mig gick de inte så bra, släppte in 5 mål i min period, men de var inte så mycket försv under första perioden, blev bättre under resten av matchen, gjorde ganska många svettiga räddningar, hade 3 frilägen, en hel drös, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2- lägen mm. Så är inte så jätte besviken, men det hade kunnat gå bättre.


Idag måndag så kom vi hem till des igen då  sov hos bobas igen söndag natt. Kom hem i 17-tiden, och kl 21,30 var de träning och som de flesta andra måndagar så var de inga puckar och inga målburar på isen när vi kom ut. ca en timmes stenhård skridskoåkning. Var helt förstörd efter. Imorgon är de ingen träning, men vi har lite istid att ut och leka på under dagen så ska väl ner och göra de.

Fick också ett argt inlägg såg jag, glömde nämligen nämna att beguni ( emmas katt) fyllde år samma dag som farfar och lars, så ber om ursäkt för de beguni, grattis.  Och max, de är inte katten som skrivit kommentaren själv om du trodde de, utan de är troligen emma som gjorde de, så du inte blir förvirrad ;)

Allt för nu, ska nog kunna komma över lite bilder från all star matchen senare så ska jag lägga upp dem här sen. För er som är vill se lite bilder kan jag rekomendera en sida, bilddagboken.se, sen söker ni efter sweetnez91 tror jag de är, där kan ni se lite bilder från vad dan och longen varit ute på, bland annat ett fint blåöga.  



grattis

Ja häromdagen så var det farfars och kusin lars fördelsedag, så jag får säga grattis här över bloggen.

Själv har jag inte gjort så mycket under denna veckan, tränat 3 dagar, annars mest bara suttit och slöat vid datorn eller tv:n. I torsdags kväll for jag hem till dan och fis en vända och vi satt och kikade på en NHL match på tv sen spelade lit Tv spel. När dan och longen tröttnat på tv spel så kom vi på en kanon ide nämligen att se på sällskapsresan, den när dom åker till gran canaria eller nå sånt, riktigt bra film, och dan satt och spolade tillbaka lite då och då för att visa nå smådetaljer som såg roliga ut i bakgrunden, sånt som bara dan kan upptäcka i en film men de är ju sån han är också. Stannade där över natten och på fredagen så for vi in till Kingston för att dans och fis familj som dom bor med sa att det fanns en svensk mataffär där, och efterssom vi saknar lite svensk mat så for vi dit. När vi väl hittat dit så insåg vi att de inte var så mycket till mataffär, en liten affär med lite sylt, choklad och liknande, men inget av detta var från sverige, de enda dom hade som var svenskt var en påse skorpor från pågen. Skorpor är ju inte de vi saknar mest från sverige precis så vi köpte ingenting. Istället när vi väl hittat ut från kingston så köpte vi pizza sen skjutsade dom hem mig till des. Träning kl 17 var de, lite uppspels övningar mm var de som vi gjorde. Senare på kvällen var de en match i ishallen här, nå ungdomslag började sitt slutspel, var lite kul och se, lite fighter mm, även fast hockeyn är riktigt dålig.
Idag har vi matchj mot Bradford, ska spela, blir nog en bra match tror jag. Efter matchen bär de av hem till Bobas som bor i bowmanville, ska sova där sen därifrån åker vi till Gravenhurst där All star matchen ska spelas. Kl 13 är de först skills competition, och kl 15 börjar matchen. Ska bli kul att få vara me om något sådant.

Syrran berättade en rolig sak häromdagen också, trodde hon hittade på de först för jag trodde inte på de men tydligen är de sant. Men när man tänker efter så förvånar de mig inte att just han skulle göra de. Jonas T ska nämligen bli Estländsk medborgare, eller försöker bli iallafall, för dom gick nåmligen upp i A VM i innebandy och han vill spela VM så varför inte bli estländsk medborgare tänkte väl han. Tror de är hans morfar som kommer från estland eller liknande. Så vem vet vi kanske får se Jonas Thomsson spela Vm i innebandy inom en snar framtid.

Allt för nu, skriver igen när jag kommer hem från Gravenhursty på söndag eller måndag hej

2 vinster

De blev två vinster i helgens matcher, 3-1 mot temiscaming och 7-6 mot toronto. Jag spelade båda matcherna gick bra, matchen mot toronto så var försvaret parodi på hög nivå, de existerade knappt, var så less på dem då. men tillslut så blev det vinst ändå. I matchen mot temiscaming så var de lite bråkigt kan man säga, en av temiscamings spelare slashade en av våra spelare när dom satt i utvisningsbåset, han var nöra att träffa dom som satt i sekitariatet också, han fick så klart matchstraff på vägen ut till omklädningsrummet så hamnade han i slagsmål med en i publiken också, han kan nog räkna med någr matchers avstägning, samma för dever i vårt lag som efter att ha blivit slashad i huvudet i utvisningsbåset valde att lämna utvisningsbåset och hitta nån kille som han gav ett yxhugg på med klubban. Så man kan säga att det sdpårade ur lite helt enkelt.
Efter matchen mot Toronto så var hela laget hembjudna till en i laget som bor i toronto för lite mat och skoj, en del öl fanns det på platsen också, en del i laget var ganska dragna när vi åkte hem, själv höll jag mig lugn. När vi kom hem till des igen så var lagets ölkäre vän gavin wagar på alla och sa att vi fick lov att fortsätta festa, själv drog jag hem istället, men 5 minuter senare så dyker gavin och josh upp hemma hos oss och skulle så stolt dricka massvis med  öl mer. Dom lyckades inte så bra dock, iallafall int wagar som somnade efter 5 minuter han hann precis öppna första ölen sen somnade han och sov ett bra tag. Ska han få höra om på träningen på måndag.

Ja de var allt för denna helgen, nästa lördag är nästa match då vi möter bradford på hemmaplan, vore skönt att spöa dom igen, får se hur de går,  hejdå för nu.

ALL STAR GAME

Blev uttagen att spela i ligans all star match som spelas den 20:e januari, även Fis och Dan tog plats i laget. Övriga spelare från des som tog plats var, Clarky, bobas och Todd


bekant sång

Ja träning idag kl 17,00 på eftermiddagen, gillar dom träningarna mycket bättre än dom 21,30 måste jag säga, även fast de bara är50 minuter istället för 1 timme, men det är skönare att kunna göra något på kvällen efter träningen. Och idag när jag gick in i omklädningsrummet så var det en låt som spelades på stereon i omklädningsrummet som jag aldrig trott jag skulle höra i detta landet. Låten var nämligen, Boten Anna, av Basshunter för er som kommer ihåg den, var ju den låten som spelades klart mest under våren och sommaren 2006 tror jag de var. Och ja man undrar vad kanadensarna gör när de lyssnar på musik som sjungs på svenska. Nu var ju detta inte den enda låten som man blev chockad av att höra utan när boten anna är slut så hör man en annan låt av basshunter, den som heter något i stil med ventrilo eller något liknande, han sjunger om att han sitter spelar data och så. Dom visste inte vilket språk de var och när jag kom in så satt dom och gissade på vilket språk dom sjöng på, tyska,finska, ryska, ja sen när jag kom så fick dom ju veta vilket elegant språk som användes i sången.

Efter träning så for jag clarky, chode, bobas och whitey till ''the tid'' och käkade lite mat, valde den utmärkta, chicken breast melt, till middag, kan vara något av de godaste jag ätit måste jag säga, fråga mamma och pappa om de är gott, dom åt de när dom var här, riktigt mums mums. Pratade med fis häromdagen, han och dan hade lessnat på att de int finns beasås i detta landet så fis hade tagit tag i det och gjort ett försök att göra beasåås själv, och är de nån av oss som ska lyckas så är de ju fis han som har en sommar som kock bakom sig. Vi kanske får en kommentar om hur resultatet blev.
Efter mten for jag clarky och bobas in till Napanee en vända sen ner till ishallen där vi fick åka skridskor i ca 40 minuter, lånade en klubba av en i laget och lyckades så klart skjuta av den så få se om jag får lov att ge han en liten slant för de, tur att klubborna är billiga här borta. Men kan ju säga att mina slagskott defenitivt är hårdare än bröderna W:s :P.

Match imorgon mot Temiscaming. Kansell mellan stolparna är de också. Lördag är de match mot Toronto, hoppas verkligen vi kan slå dom den här gången då vi lyckats förlora dom två första möterna trots att de är ett av bottenlagen.

Nu ska jag se på film, Rush hour 3, hoppas den är bra, höres

HEJ

Hyffsad helg

Ja de blev en hyffsad helg för mig trots sjukdom. I lördags i matchen mot det ryska laget så spelade jag en period, alla tre målvakter fick spela en period var. Jag spelade första, höll nollan och vi ledde med 1-0 när jag gick av, hade en del att göra, några frilägen och lite fler hyffsade chanser hade ryssarna. Matchen slutade dock med förlust 7-1 men de finns inte myckat jag kan göra åt det från läktaren.
I söndags bar det av till Bradford för match mot serieledarna Bradford rattlers, laget som inte förlorat på 28 raka matcher nu och hoppades på en perfekt säsong utan förluster på ordinarie tid. Men det fick dsom inte då vi vann matchen med 5-3. Det resultatet var bradford coach inte så nöjd med så när matchen var lut så fick bradford spelarna stanna kvar på isen och ha straffträning ett tag.

I söndags var de all star match, då ligan tagit ut ett lag som skulle spela match mot det ryska laget men matchen blev inställd för att ryssarna var sjuka och skadade. Dan var uttagen till matchen men hans coach ville inte att ha skulle spela på grund av någon anledning så fis skulle få chansen istället men de blev ju dock ingen match för honom.

När jag loggade in på bloggen idag så fick jag en trevlig överraskning, självaste Malte Steen hade skrivit en kommentar, kul att se att han följer mitt äventyr här borta. Även berömda Siw samt Tommy och Bitte hade skrivit kommentarer de är kul.

Just nu sitter jag på msn och diskuterar med jocke W om att han inte kan skjuta slagskott får se hur lång tid de tar för mig att få honom att inse att så är fallet, för ärligt så har de ju aldrig varit någon styrka ho någon av bröderna ;) haha

allt för nu på återseende hej

Nolla, födelsedagsfest och Gott nytt år, och 4-3 såklart :P

Han precis gå in genom dörren till ishallen i lördags innan vår matrialare sa, '' not a word'' sedan när jag gick in i omklädningsrummet så hade jag ett stort leende på läpparna och alla utom tre stycken i omklädningsrummet sa åt mig att vara tyst och inte säga ett ord.  Anledningen till detta beror ju såklart på att Sverige slog Kanada med 4-3 i JVM, och det var något som kanadensarna inte var så glada över. Alla var så sura över förlusten, bara jag, watty, todd och meyers var glada, och de är ju för att vi är importerna i laget.

Matchen på lördagkvällen vann vi med 6-0 och jag tog hem säsongens första nolla vilket var skönt. Vi var överlägsna i matchen och jag tror att jag bara fick 15-20 skott på mig. Detta berodde mycket på att espanola bara hade 9 spelare i matchen, vet inte varför de var så få.
Efter matchen bar de av hem för där väntade lite fest då det var josh 19 årsdag i fredags och sandi och keith hade gått med på att vi skulle ha en fest med laget i huset. De var en rolig tillställning, var en hel del folk där, en hel hög från tamworth, även om det bara var 3 spelare bjudna så kom de en hel drös, och två av dem som var bjudna dök inte ens upp, och det var dan och alex.  Jag valde att pryda mitt huvud med en sverigemössa med tanke på dagens seger, vilket inte var så uppskattat från vissa.

Vaknade runt 8 på morgonen dagen efter och åkte hem till josh i ajax där han bor. På dagenpå nyårsafton så åkte vi först in till stan i toronto och där be sökte vi ett riktigt coolt ställe nämligen, Hockey hall of fame, var en upplevelse att vara där måste jag säga, där fanns allt mögligt, gamla utrustningar från spelare från diverse segrar i stanley cup, os vm, jvm mm. en massa olika aktiviteter, som att man kan mäta hur hårt man skjuter, skjuta prick eller vad man kallar de, ja de var kul, man kunde sitta vid en dator och spela in sig själv som kommentator till hockey matcher, se hur de är att vara producent och välja vilka kameravinklar som ska användas under matchern, ja de var en häftig upplevelse. Jag har dock inga bilder då jag glämde kameran hemma i des. är ledsen för de, men får ta en till vända dit innan jag åker hem så jag kan visa er då.
Efter detta bar det av till middag med josh familj, vilket var på en china resturang och det var buffe så jag och josh åt oss mätta och glada. Sedan bar de av på fest, sammanlagt så var jag och josh på fem olika fester under kvällen och natten. Vi åkte taxi och buss genom stan några gånger under natten. Själv hade jag hellre stannat på en och samma fest hela natten men det var inget för josh så jag följde med honom. Men de var en trevlig nyårsafton helt klart.


Idag så kom jag och josh hem till des igen, träning ikväll men jag är inte där, har ont i halsen och vilar så att jag blir frisk så jag kan spela i rysslands matchen på lördag och mot Bradford på söndag.  Har precis fått någon form av superkur som ska göra mig frisk, de var sandi som gav mig någon dryck som ska vara bra, hoppas på de för jag ska spela denna matchen, jag bara måste, för det är inte varje dag man får spela inför så här många scouter. Det är nämligen nio stycken NHL lag som ska scouta matchen,


dessa lag är :

- Anaheim Ducks

- Boston Bruins

- Buffalo Sabres

- Carolina Hurricanes

- New Jersey Devils

- Chicago Blackhawks

- Minnesota Wild

- Montreal Canadians

- New York Rangers

Även tre stycken NCAA div 1 skolar ska scouta matchen och de är

Northern Michigan NCAA Div 1

Western Michigan NCAA Div 1
Mercyhurst NCAA Div 1

Samt ett lag från QMJHL

Chicoutimi QMJHL

och även så kommer international scouting service att vara där, så det finns inte på världskartan att jag missar den matchen.

så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan träna.

Såg att det var 4 stycken som skrev en kommentar om att de läsar bloggen, hoppas de finn fler som kan tänka sig att göra det samma för jag är som sagt vad nyfiken om vilka som läser bloggen, och jag vet att det är mer än fyra stycken då det finns statestik så man ser hur många som är inne och läser varje dag. Så var lite snälla nu och skriv en kommentar.

Hej så länge


RSS 2.0