GOTT NYTT ÅR

Händer ingenting som är värt att skriva om här borta för tillfället så därav dåligt med uppdatering. Gör inte mycket om dagarna, tränade i måndags och ikväll annars blir de mycket tid framför datorn och tvn. Blir någon promenad genom des ibland också. Knallade ner till posten i tisdags för att se om jag fått något paket från mor och far, vilket jag inte hade. Det var rejält kallt ute då, temperaturen var iofs "bara" -22 men de blåste kallt så ini helvete också så de kändes fan som de var -35 ute, och de är ingen höjdare direkt.

Idag fick jag iallafall paketet från mor och far vilket var skoj, låg även en liten julklapp där i.

Imorgon är de då nyårsafton och den måste ju firas på bästa möjliga sätt. Ifjol firades de på MJs med Max GG och chief, ingen av dessa lirare är kvar här iår. De var iaf skoj som fan ifjol, GG blev, som han alltid blir, för full, och köpte in ett X antal flaskor champagne under kvällens gång innan han blev utkastad pga att han glömde gå in på toaletten innan han drog ner brallorna och slog en drill. Max var max och de är ju inte alltid de bästa då han lyckades få två högerkrogar i ansiktet av en tjej, samt en till bedrift som inte bör nämnas här. Cheif hade inga pengar så vi andra fick betala allt för honom den kvällen, ja de var helt enkelt en kanonkväll. 

Ikväll blir fest med laget hemma hos Danny ductape igen, kan nog bli riktigt skoj. först på kvällen blir de att kika på hockeyn, lär väl sitta där själv under sveriges match medans de kommer vara rejält mycket mindre plats i soffan under canada - usa matchen.

Detta blir då årets sista inlägg kom jag precis på så gott nytt år på er här från dirty des...

Detta inlägg skrev jag igår kväll men datorn dog precis när jag skulle publicera de, därav så lägger jag upp de idag istället.

Kan tilllägga att sverige spelar som skit för tillfället mot Finland, om de inte vore för markström så skulle de ligga under med några mål nu, finland vannen skotten med 26 - 3 i första perren, sjukt de. Petersson passade på att bjuda på en highlight real och ge sverige ledningen.

jaja nu ska jag göra mig iordning och fara på fest.


GOTT NYTT ÅR SVERIGE

Boxingday

Igår kväll blev de en lugn kväll, kikade på några filmer och käkade lite godis.

Idag blev de en vända in till belleville för att köpa lite kläder. Fick pengar av släkten hemma i julklapp så lika bra att köpa lite grejer för dem. Blev några t shirtar, en tröja och ett par jeans. Där jag köpte jeansen fanns de inget provrum så visste in säkert att de skulle passa, men de var så pass billiga så chansade och köpte dem ändå. När jag kom hem och provade dem så visade det sig att de var lite tajta men de ger nog med sig lite så blir nog bra ändå.

Nu sitter jag och kikar på lite hockey, för tillfället är det spengler cup som visas ingen höjdare att se på, snart börjar jvm matchen mellan Slovakien och USA, blir nog lite roligare att se den matchen.
Sverige startade starkt i JVM såg jag, 10-1 mot tjeckien var bra gjort. Även Kanada startade idag, de slog Lettland med 16-0, tråkigt när de är sånna ojämna matcher på en så pass hög nivå.

Nu ska jag kila upp och käka lite blåbärspaj, fick de till efterrätt till middagen idag men var för mätt för att kunna klämma i mig nå sånt då men nu känner jag att de är dags att ta sig en bit.

Tack för julhälsningen ronny och christina.

God fortsättninger på er alla...


God Jul

God jul alla där hemma, hoppas alla hade en bra julafton och klämde i sig rejält med julmat.

Här i des har vi precis öppnat klapparna, man gör ju de på juldagen ist för julafton här borta. Fick lite julklappar jag också, fick boken playing with fire, som är skriven om Theo fleury, där han skriver om sitt liv som NHL spelare samt de problem han hade med droger, alkohol mm. Blir nog en hel del intressant läsning där. Fick även lite kläder och godis.

De där med att uppdatera dagligen gick ju sådär som ni ser, början av veckan hände de ingenting då alla åkt hem till respektive hemstäder för julfirande så var inte så många kvar här i des. I onsdags så var de turnering här i des som gällde, var en välgörenhets turnering som några hade anordnat, alla pengar som man fick in gick till en familj här i staden som inte har det så gott ställt. Hockeyn var oseriös, alla var bara där för att ha skoj och dricka lite gott samtidigt. Mitt lag gick till final faktiskt men förlorade där. Efter matchen så for vi hem till en kille i Belleville och hade lite förfest sedan bar de av till Mjs där det var någon hemvändar kväll då alla är hemma från college mm under julen. Var riktigt skoj träffade en del folk som jag inte sätt på över ett år nu vilket var trevligt.

Igår på julafton var de tänkt att jag skulle fira jul med släkten via skype men de gick inte som planerat då jag inte vaknade i tid så missade släkten hos Farmor och farfar, vaknade iaf i tid för att prata med släkten som var hemma hos mormor på kvällen. Resten av dagen gjorde jag ingenting, spenderade hela dagen framför datorn och plöjde igenom alla avsnitt av Pistvakt som jag fixat.

Vann också 25 dollar i onsdags, Nugent ville slå vad med mig om vem av oss som kunde låta bli att klippa sig längst och de vadet gick jag med på och vann enkelt.

Nu blir det att vänta några timmar på att de blir julmiddag här, blir att klämma i sig ordentligt med kalkon och stuffing idag, skulle hellre ha haft prinskorvar, köttbullar, jansson frestelse mm på bordet med man får klara sig utan julbordet iår.

Nu ska jag börja läsa några rader i boken, på återseende.



God jul hälsar tomten från des, som passade på att göra ett besök på vår
sista hemmamatch innan julen och spolade isen åt oss.

Bilder från ifjol

Denna dagen bjöd inte på allt för mycket, gjorde absolut ingenting större delen av dagen blev en promenad genom des en vända bara. Runt kl 18 så ringde ched och frågade om jag ville följa med till Wellington och se på Wellington Dukes match så de gjorde jag, var en bra match.

I brist på något vettigt att skriva om så kommer de lite bilder från förra säsongen istället eftersom jag inte kunde lägga upp ifjol pga av en dator som inte var i bästa skick.

Lagfoto
Lagfoto



Clarky, jag och Josh


Southdivision champions efter att vi slog Innisfil Lakers i sudden i
den sjätte matchen och vann matchserien med 4-2.


En hemmagjord pokal som ett fan gav oss på vår team banquet.


Här är alla sistaårs spelare, vi fick behålla våra hemmatröjor,
bortatröjorna auktionerades ut.


Jag och QW med priserna vi fick av laget, Max fick pris som hårdast
arbetande spelare, med andra ord året brunker ;) Jag fick pris som
lagets mest värdefulla spelare.


Max, jag och våra billets Keith och Sandi


Här i kanada är de så att alla nya i laget, (rookies) får göra allt skitjobb,
som att städa omklädningsrummet, se till att det alltid finns schampoo,
plocka puckar mm. Om dom inte sköter det så blir dom straffade på ett
eller annat sätt. Kan vara att åka ut på isen naken och slänga sig på rygg,
här har vi ett exempel på de när max fick göra de ifjol  ,städa bussen
ensam ett x antal gånger efter bortamatch mm. Här var de en rookie som
inte skött sig och sedan vägrade göra sitt straff så då tejpade vi ihop
hela hans utrustning samt lindade in den i en hel rulle plastfolie och
hängde upp den i taket i omklädningsrummet. Bilden är inte så bra
men ni ser en klump som hänger i taket ovanför oss.


Gameday !! uppdatering, samt lite stats

             vs                     


              4                                                                  8

Kom hem vid 2 tiden från dagens match och gick och la mig direkt och slocknade men vaknade när någon idoit ringer vid 3 tiden och kan nu inte somna om så kan lika gärna skriva lite om dagens match istället när jag ändå är uppe.

Blev seger i dagens match med 8-4, vi hade 8-1 inför sista perioden men då hade de flesta i laget börjat tänka på jul lov mer än att spela klart matchen, plus att dommarna vill jämna ut de lite, vi spelade de sista 17 minuterna av matchen i boxplay tror jag, varav sista 10 i 3-5. Jag spelade och hade inte så mycket att göra de första två perioderna men i sista blev de en del att göra pga alla utvisningar. Inte helt nöjd med att släppa in fyra puckar i dagens match men de kändes bra ändå, börjar kännas bra under matcherna nu, tidigare har de känts sådär returerna har varit under all kritik från min sida men under perioden jag spelade igår samt i dagens match så kändes de bra mycket bättre, lämnade få returer och de som jag lämnade hamnade ute i hörnen hela tiden så de är skönt att de börjar gå bra igen. Lite tråkigt att det blir någon veckas uppehåll nu. Blir faktiskt lite puck under uppehållet också, ska spela i en jul turnering här i des den 23:e, de kommer iofs att vara ganska oseriöst men ändå skönt att inte vara borta från isen för länge, ska även ner och se om man kan få ut och köra lite själv med några i laget. AC sa dock att vi skulle hålla oss borta från isen under den tiden vi har träningsledigt men känner att jag inte vill vara borta från isen nu när de börjar gå bra igen.

Glömde skriva en grej tidigare, vi har fått en tillbaka en spelare i laget, Travis White, som spelade med oss första året jag var här samt någon månad under fjolårets säsong. De är en bra förstärkning för oss, han har ett riktigt bra skott och kan stänka dit några ginos under resten av säsongen, nu får vi troligtvis en kedja till som kan leverera då det tidigare bara varit Clarkys line som gjort de, vilket jag sagt flera gånger tidigare.

Liten kul notis också, tror vi är ligans mest utvisade lag kollade precis på hur många utvisningsminuter vårat lag har, vi har efter drygt halva säsongen (25 matcher) kommit upp i 923 utvisningsminuter, dagens match är inte inräknat och det var en hel del i den också. Många av dess minuter är iofs personliga, tiominutar mm, men det är ändå en hel del, anser jag iaf. Det är också de som är i toppen av poängligan som har flest utv,minuter också.

Clarky 98 pims
Bo       100 pims
Muzzy  87 pims
Todd    95 pims
Dever  137 pims

Dessa spelare är 1:a, 2:a, 3:a, 6:a samt 7:a i lagets interna poängliga. Vi har alltså haft våra bästa spelare i utvisningsbåset en hel del under säsongen.
 Efter min ass i gårdagens match så har jag nu lika många poäng som tre spelare i laget, jag har även 3 spelare bakom mig i interna poängligan, då har jag endast spelat 6 matcher medan de andra har spelat drygt tjugo matcher, samt att jag är målvakt, så min poängskörd är ju inte fyskam iår haha .. 

Ska försöka uppdatera bloggen dagligen från och med nu, har varit dålig på det på sistone men ska försöka, ibland händer det inte allt för mycket här dock så är svårt att komma på något att skriva om, men jag ska försöka uppdatera dagligen ändå som sagt vad. 

Nu är klockan närmare fyra på morgonen, ska göra ett nytt försök att sova, god natt, eller god morgon för er på andra sidan pölen. 

Avslutar med en fin bild...



Dagens Fråga: Vem har en sådan fin hästsvans ? :P



 

Gameday!! Uppdatering

          VS              

        6                                                                 7

Blev förlust i gårdagens match med 6-7 som ni ser. Första fem minuterna var katastrof från vår sida, vi låg under med 0-3 och AC var tvungen och ta en timeout och skällde ut oss. Vi lyckades ta igen till 2-3 innan perioden var i vår över. Efter andra perioden så ligger vi under med 4-6, Mess hade ingen bra dag på jobbet igår och släppte in ett par enkla mål. I tredje perioden så fick jag hoppa in, kall som fan var jag, var nämligen ca -15 ute och inte så mycket varmare i hallen heller, tog ett tag innan man blev lite varm i kläderna. Efter ca tio minuter så släpper jag in en puck också, kunde inte göra mycket dock, deras back tar ett skott från sidan i PP men missar målet och pucken tar en konstig studs i sargen och kommer ut framför mål igen och deras spelare får öppet mål, var nära att jag lyckades ta den då han skjuter och jag får dit klubban och nuddar pucken men den gick in ändå. Sen gör vi ett mål och de är match igen. Med ca 5 minuter kvar så får Brock en kontring mot oss och hela deras lag rushar upp, deras kille skjuter ett skott som jag räddar och släpper sedan pucken och passar till ched som lägger en fin flippmacka på bladet åt Clarky som får ett friläge och gör 6-7, så jag fick ett ass på de målet, har nu lirat 5 matcher iår och har 2 ass, hyffsad poängskörd från min del iår. Vi hade ett stolpskott i slutet också men närmare än så kom vi som sagt inte.

Efter matchen så hade AC ett långt snack med oss om att vi måste spela bättre, och att de finns för många i laget som bara är nöjda med att ha en plats i laget och inte sliter hårt nog, samt att många i laget bara förlitar sig på att Clarky ska göra allt.

Sen när jag höll på att byta om så kom Morris in och sa åt mig att behålla utrustningen på för de var några ungar som ville ta bilder med mig och några till i laget. De är riktigt kul när man får göra sånt, de skulle ju inte ske om man lirade i någon juniorliga hemma att barn kommer med en hög bilder på en som dom köpt och ber om att få en autograf på dem samt ta bilder med dem.
När vi bytt om och duschat så bar de av upp till baren i ishallen där laget hade någon julgrej där alla föräldrar och billets var och åt mat samt drack sig runda om fötterna. För oss spelare blev de därimot ingen sådan dricka då vi har sista matchen innan jul uppehållet idag.

Pinsamt sverige

i tisdags så blev de wings och bio som alltid, denna gången såg vi filmen Brothers, var en helt okaj film, men inte så mycket mer tycker jag. Igår var de bara träning och inte så mycket mer, samma visa var det idag också, gjorde inte allt för mycket innan träningen och nu efter så har jag kikat på lite NHL, är en dubbelhitter ikväll så de är skönt.

Imorgon är de match mot brock Bucks hemma, vi ligger på samma poäng som dem i tabellen men de har 3 matcher mer spelade än oss. Är en viktig match imorgon, gäller att inte låta dem gå om oss, just nu ligger vi på fjärde plats i tabellen, vi har en bit upp till tredjeplatsen men det är viktigt att vi behåller fjärdeplatsen, den innebär att vi har hemmafördel i första rundan i slutspelet och det är alltid skönt att ha det.
På lördag så möter vi Oro - medonte 77´s. Fyra poäng från den här helgen ska vi ha så är de bara och sedan gå på jul lov.

Läste precis om fighten i matchen mellan Malmö och AIK för några dagar sedan, helt jävla pinsamt att dom får 2 matchers avstägning för de. Tycker svenska serier ska sluta vara så mesiga när de kommer till slagsmål, vad spelar de för roll om två killar bestämmer sig för att ta en fight, låt dem göra de isåfall, tror att de flesta som går på matcherna skulle uppskatta de. Nu är de ju iofs så att man får avstägningar i våran liga också, men de är inte många som gillar de reglerna. Ofta händer det också att dommarna låter spelarna få bara resten av matchen och ibland blir de också bara e 5a var sedan är de tillbaka på isen igen. Nej, jag tycker de är dags att man får fightas lite i svensk hockey.

Nu ska jag fortsätta se på NHL, är calgary och LA som lirar nu.

Over and out ..

Måndag

Idag har de inte hänt alltför mycket, vaknade vid 10 tiden, gick upp och klämde i mig en skål flingor medans jag kikade på tv och pillade lite på datorn. lyckades somna på soffan efter ett tag också. När jag vaknade blev de ett snack med Max "inte så intelligent" Qwarnström på msn, och han sa som vanligt inte allt för mycket som skulle gå under kategorin vettigt, och de som kunde vara vettigt strulade han till genom att stava som fyra påsar med skit så man knappt förstod någonting. Sedan blev de att koka en kopp kaffe att dricka sedan fara ner på hallen för träning. Blev en del skridskoåkning men jag och mess behövde inte vara med på allt utan fick köra för oss själva, lite olika övningar. På slutet så blev de straffar och AC (vår coach) delade upp alla i två lag och de laget som förlorade fick åka mer skridskor medans de andra fick kolla på. AC sa även att målvakten ska åka också, och de tolkade vi som att den förlorande målvakten skulle åka så båda jag och Mess gjorde allt i vår makt för att inte släppa in någons straff, annars blir de ibland att vara lite svinig om någon skjutit en i masken under träningen eller liknande så gör vi med flit så han får åka extra skridskor som en liten hämd, men nu så slet vi på istället, blev en hel del straffar innan något lag vann, för tydligen är vårat lag helt bedrövliga på straffar då bara en gjorde mål, och då la alla i laget 3 straffar var. Mitt lag vann iaf så jag var glad att slippa dom extra idioterna som skulle åkas, trodde jag iaf, tydligen så skulle båda keeprarna åka, så de var bara att köra på ändå, var lite småless då haha ..

Senare på kvällen had ejag tråkigt som fan så ringde Mess och fårgade om han var sugen på en vänd till timmies och de var han så vi for dit, även Clarky hängde på. Satt där en dryg timme sedan for vi hem igen. Nu ska jag sova då de är ganska sent, fastnade framför en bra film på tv och blev uppe.

Hittade en bild på facebook från iår och sedan några från ifjol. Tänkte jag kan ge er en del bilder nu eftersom jag inte kunnat lägga upp bilder på länge.


inställd match

I fredags var det bortamatch mot Muskoka som stod på schemat, men precis när jag skulle knalla ner till ishallen för samlingen så ringde ched och berättade att matchen var inställd på grund av att det var snöstorm uppe i muskoka. Det snöade så mycket att vägarna där uppe stängdes så vi kunde inte ta oss dit. Snackade med Dan som spelar där uppe, han sa att man kappt kunde se ut genom fönsterna och att de kommit runt en halvmeter snö senaste dygnet och att de skulle komma en hel del till under kvällen.
Någon timme senare så fick jag ett sms av Dever där de stod att han skulle ha fest på kvällen då det var hans födelsedag, så jag kilade ner till LCBO och köpte lite öl och lite senare så kom Clarky och hämtade mig. Var en jävligt skoj fest, kom en del folk. Hade även guran med och lirade några sånger, blev många skratt när vi sjöng nya cam edwards sången. Sen skulle en annan kille i laget spela gitarr, han kunde spela lite, men blev lite för taggat när han spelade och lyckades ha sönder några av strängarna så nu får jag lov att några nya strängar också.
På lördagen så blev de lugnt, några i laget drog ut på krogen men jag stannade hemma, fick några sms från dom som var på krogen där de stod att jag var en "big swedish pussy" som inte följde med haha...

Idag händer inte mycket i des som vanligt, kanske blir en sväng till timmies senare de är nog allt.
I fredags så kom även min dator, skönt att ha en egen, nu funkar de förhoppningsvis att lägga upp bilder på bloggen också.

Testar nu så här kommer lite bilder från iår.

Här är några bilder från festen hos Danny för någon vecka sedan.
Här är beerbongen...


Jag och ched samt en annan kille som jag inte vet vad han heter.

Ched, davenport och jag..
 
Härhar vi Mess som gjorde en 40 challenge, vilket är att man som ni ser tejpar
2 flaskor med innehåller drygt en liter öl vardera och så måste man dricka upp
dem, problemet är att efterssom de är tejpade på hans händer så kan han inte
piss förrens han har druckit upp båda, så antingen så drickar man upp de snabbt
och blir ganska dragen eller så pissar man på sig. Mess klarade att dricka upp dem
utan att pissa på sig.

Försökte lägga upp några bilder från matcher också men det gick inte att lägga upp dem här pga att de var fel format på dom bilderna.


Välgörenhet och förlust

Då har några dagar till passerat, och de har faktiskt hänt en del senaste dagarna. Fredagen så var de ledigt från isen då vi skulle haft match mot Minden Riverkings men dom har som sagt lagt ner laget pga dålig ekonomi. Så hände inte så mycket den dagen, blev en vända till timmies (tim hortons) med clarky och brandon på kvällen bara. På lördagen så for jag och Mess in till belleville för att köpa klubbor, hittade tillslut några hyffsade stickor på 4 seasons som vi slog till på, gjorde en liten fuling och fick ner priset lite också. Sedan for vi timmies en vända också för en kaffe sedan hem till des igen. När jag kom hem så blev de att slänga i sig lite mat och ta en dusch och sen snida om till kostymen och fara ner på hallen då de var match. Det var ingen vanlig match, utan en välgörenhets match mot brandmännen i stan. Det var gratis inträde på matchen men för att komma in fick man lov att ta med sig någon form av mat som håller sig bra, typ konserver eller något liknande, även vi spelare fick lov att ta med oss mat. All denna mat samlades in och sedan gavs det till någon foodbank, ställen där fattiga kan gå och äta. Matchen var ganska skoj, inge seriös alls som ni kanske förstår. Brandmännen passade på att slå två flugor i en smäll och ha lite fest samma kväll, och eftersom de flesta i des är ganska törstiga så var de några av brandmännen som var ganska dragna innan matchen ens börjat. Då vi har tre målvakter i laget så fick Mess spela med brandmännen medans jag och Iggy delade på matchen för oss. Vi låg faktiskt under med 5-0 när de var ca 10 min kvar av matchen, vilket berodde på att varje gång vi gjorde mål så dömde dommaren bort de och gav den som gjorde mål en utvisning istället för osportsligt uppträdande eller liknande. I slutet så fick vi börja göra mål och gick upp till 5-5 för de var meningen att de skulle sluta oavgjort. Blev straffar efter matchen också, jag la en straff på Mess men missade dock, och alla andra som la straffar för oss gjorde nå roligt bara. Vi skickade även fram Hrncir med bruten fotled för att lägga en straff, tog lång tid innan han kommit fram till målet men lyckades tillslut göra mål ändå. Innan sista perioden så tog vi också en bild med båda lagen på isen och de tog även ut all mat som samlats in i tunnor på isen, var en del mat som vi fick ihop.
Efter matchen så for jag hem, och hemma var rock n roll också, Sandi, min billetmamma fyllde nämligen år förra söndagen så hon hade lite kalas hemma på lördagskvällen. Dom höll på till 3 på morgonen och de var ganska livat också så gick inte så bra att sova. Somnade tillslut iallafall.
På söndagen var de match borta mot Bradford, blev tyvärr förlust, 8-3 tror jag de slutade. Efter 5 minuter så fick Bo matchstraff efter en tackling som inte var särskillt ful heller, dåligt domslut. Sedan i slutet på första så gick en av Bradfords spelare in och droppade handskarna mot Morris som inte var så sugen på att slåss men hade inget val och droppade även handskarna han och då var han borta för resten av matchen också. Sedan gick någon kille i bradford och försaökte slåss mot Todd men Todd behöll handskarna på vilket var bra då han är vår överlägset bästa back och vi hade redan tappat två av våra bästa forwards. Det intresanta är att killarna för Bradford som slogs var tvärkassa, märktes att de fått order av coachen att få våra bästa spelare ur matchen. I andra perioden så blev Poole skadad, troligtvis bruten fotled sa dom. Efter två perioder så stod det 3-2 till bradford. I början av tredje så blev de ännu värra för oss, clarky fick matchstraff av någon konstig anledning när han och en bradford spelare sakrek åt varandra på väg till utvisningsbåset vilket händer hela tiden, men nu valde dommaren att ge båda matchstraff, rejält märkligt. Sedan rann matchen iväg och bradford drog ifrån. I slutet av matchen fick även todd matchstraff då han gick ur utvisningsbåset för att slåss med en kille men dommarna stoppade de. När todd åkte av planen så skrek bradford killen något till honom och todd blev less och prang ner i deras korridor för att slåss med killen där, men de var folk som stoppade dom. Efter matchen var vår coach ganska less på dommarna, han var dock nöjd med vår insats. Jag spelade inte, mess vaktade målet och gjorde de bra, men i slutet så fokuserade han mer på att försöka hugga ner folk istället för att spela.

Idag så var de träning igen som gällde, var lite uppspel som vi jobbade på, men sista halvtimmen blev rejält mycket jobbigare då vi åkte skridskor som idioter. Efter träning for jag hem och käkade lite sen kikade på tv ett tag. Sen sms:ade Mess mig och frågade om jag var sugen på att åka till timmies en vända och de var jag så vi for dit, även clarky dök upp efter ett tag och vi satt där i ca en och en halv timme och snackade skit sedan for vi hem igen. 
Idag kom även snön till deseronto, och när de väl kommer så kommer de mycket, när jag åkte till ishallen för träning så var de inge snö alls, och när jag kom ut så var det några centimeter snö ute, var även kallt så de fryste på och vägarna var hala som fan. På vägen till Timmies så stod de en bil halvt nere i diket på fel sida vägen när vi passerade och vi såg hjulspåren på vägen trots att de snöade så in i helvete så han måste ha sladdat av precis innan vi kom. På vägen hem så snöade de ännu mer och vi fick åka i 40-50 km/h hela vägen hem från napanee för man såg knappt någonting.

Om någon dag borde också min nya laptop komma också, då kan jag börja lägga upp lite bilder igen, då denna dator som sagt vad inte tillåter mig göra de. Nu ska jag nog hoppa i sängen snart, är ganska sliten och imorgon är de träning, wings och bio som står på schemat om jag nu fått nå äpengar av DJ innan dess.

over n out from dirty dez..


Senaste veckan

Som sagt vad så blev de ingen roadtrip upp till sault st marie som planerat helgen som var men hade skoj här i des istället. Först var de träningar som gällde, på onsdagen så började träningen med att vi åkte skridskor, verkade som de skulle bli en rejält jobbig träning, började med några idioter och sånt och alla var ganska less, efter tio minuter så var iallafall dom över då sa coachen åt oss att vi skulle slänga alla klubbor i mitten och sen ställa upp längs långsidan, och alla trodde vi skulle åka skridskor som nå idioter resten av träning, men istället så åkte coachen fram och delade upp klubborna i två högar sen sa han, "lets have some fun instead" och så lirade vi tvåmål istället. Det var inge seriöst alls, utan vi skulle bara ha skoj, vilket var skoj, var längsen sedan vi hade en rolig träning oftast är de bara massa tråkiga övninger hela tiden och mycket skridskor men detta var skoj som fan. Torsdagens träning var det vår ass coach som höll i och den var som alltid när han har träningarna skittråkiga, gjorde inget vettigt alls och övningarna är sånt som 10 åringar klarar av.

Efter träningen så for jag hem till Morris där vi kikade på lite football och drack några öl, de var jag, morris, nugent, dever, WD, Sayers och Meyers som var där. När matchen var över så knallde vi över till Winchester arms, alla utom WD och sayers som inte är 19 än. Winchester arms är en irländsk pub som ligger i närheten och tog någon öl där. Efter det var de tänkt att vi skulle till MJs men nugent hade tappat sitt leg så han kunde inte komma in där och Dever for hem istället. Och efterssom nugent inte kunde komma in så åkte inte Morris dit heller så de var bara jag och Meyers som tillslut åkte dit. När dom stängde så hade vi inte så mycket pengar kvar och vi var hungriga som fan så vi fick lov att välja mellan att äta eller ta en taxi tillbaka till Morris lägenhet, valet föll på mat så vi gick till pizza pizza och köpte lite pizza sen började vi knalla mot plaza squre där Morris bor tog oss ca en halvtimme att gå dit.

Fredagen blev lugn kikade på någon NHL match på tv och chillade bara. På lördagen så var de , christmas parade, i des, och vårt lag var med i den. Massa bilar med släp som var julpyntade åkte runt i stan och det stod människor längsmed vägen överallt, trodde inte det fanns så mycket människor i Deseronto men de gjorde det tydligen. Några hade gjort iordning ett släp för vårt lag med en stor Storm logga på som vi satt på, eller några satt på resten fick gå bredvid. Sen hade vi fått massa godis som vi skulle ge till alla barn längsmed vägen. Efter paraden så sa Norm, lagets ägare, att alla som var 19 fick gå till The Tid och ta några öl och sätta upp de på hans nota så de gjorde vi. Sen for jag nugent och meyers hem till Nugent. På vägen dit köpte vi lite pappersmuggar och pingisbollar för vi skulle h en beerpong turninering hos nugent men den blev aldrig av istället blev de lite kings, vilket är ett ölspel. Efter ca 20 minuter så hade Meyers haft lite otur i spelet och fått lov att svepa några whiskey-cola groggar och han la en rejäl spya, vilket han fick höra en hel del om dagen efter. Vi hade tänkt dra ut på krogen men de blev aldrig av, var på cabaret en sväng men de var värdelöst där så vi for hem igen. de blev en lång natt, när krogen stängde så kom lite mer folk dit för efterfest, jag och Nugent skrev en fortsättning på den klassiska barnhardt wont trade me, sången. Denna gång var de ched och dever som fick äran att få en vers om sig, kommer nog bli många skratt på nästa lagfest när den spelas.

I söndags och måndags hände inget alls, söndagen satt jag bara hemma och såg på lite NFL och igår så var de bara träning. Idag hade vi träning som vanligt sedan for halva laget till crabby joes för lite wings. Var tänkt att vi skulle gå och se filmen The blindside efter men det var slutsålt så vi for iväg och bowlade istället. Jag kom trea på bowlingen vilket var bra då jag är värdelös på att bowla.

Nu är klockan närmare 2 på morgonen så är dags att sova, kunde inte somna så kikade på en film på datorn istället, blev nyaste american pie filmen, den var ingen höjdare heller.

God natt, eller godmorgon för er.

RSS 2.0