Swedeheart

var ett tag sen de blev na skrivet har men de beror pa att datorn har varit pa lagning sa har inte kunnat skriva. Nu ar den iallafall tillbaks, men da ar de ett annat problem som gor att jag inte alltid kan skriva, Max. Han sitter dar mest hela tiden och snackar med diverse tjejer. Appropa Max sa har han gjort succe har i stan redan, alla ar riktigt nojda med att jag tog med honom hit. Han har redan gjort nagra typiska max grejer, bla sa kom han ner och var matt och glad efter att ha klamt i sig lite frukost, men han tyckte dom var sa konstiga har som drack 10%ig mjolk, green ar den att dom inte gor det, de var bara max som lyckats haft gradde i flingorna istallet for mjolk. Han lyckades ocksa starta ett litet tumult pa krogen genom att halla ol pa en kille pa dansgolvet, vilket slutade i att Josh blev utkastat. Han har ocksa fatt ett smeknamn av alla tjejer har i krogarna, Swedeheart, de ska han vara nojd med tycker jag.

Vi har ocksa tranat en del, de ar inte lika hart som ifjol, men en traning blev de en del skidskoakning pa. Nya masken gor ocksa succe, Sandi skryter om den till alla hon traffar och folk kommer fram efter traningarna och vill se pa maksen.
Forsta matchen ar pa fredag da vi moter Tamworth pa hemmaplan och sedan pa borta pa lordag. Ska bli skoj att spela matcher igen, de daliga med den har ligan ar att de inte ar nagra traningsmatcher.

Har fatt jobb nu ocksa, jobbar pa kanon resturangen, United, diskar lite och hjalper till med lite annat, ganska slott jobb nan timme har och dar.
Imorgon bar de av till nan stuga som ligger en bit harifran, ska dit och grilla med familjen som vi bor med och deras vanner, aka lite ring och sa efter bat rycktas de om. Kan nog bli skoj.
Ikvall blir de jobb sen far vi se om de blir na mer skoj. Nu ska jag ta och dra med mr Swedeheart ut och hittat pa na vettigt i vara liv sa vi hors heppare...


CSKA Moskva

Har precis kommit hem från Hedemora där jag och Andreas har varit och kollat på matchen mellan CSKA Moskva och Mora. CSKA Vann med 4-0. Måste säga att Mora var bättre än vad jag hade väntat mig, fanns många som gjorde de riktigt bra, Tony Lagerström var bra, såg mycket vassare ut än vad han gjorde den tärningen jag var och kikade på. Även fjärde kedjan som bestod av enbart juniorer klarade sig riktigt bra, även Viksten som fortfarande är junior men som är ordinare i A laget gjorde de riktigt bra. Lasse i måler stod för många fina saves också.

Imorgon blir de jobb mellan 11-16, blir nog jobbigt, är inte riktigt bra i halsen än och känner mig lite hängig men får väl gå ändå. Sen på blir de till att vara chauför åt min mor och far som ska på fest någonstans här i krokarna. Finns nog risk att de blir en vända till Älvdalen och kika lite, vore skoj att se på lite Sven ingvars, grymt band de asså.

Nej nu blir de nått avsnitt Las Vegas och sen sova så man orkar med jobbet imorgon. Avslutar med en skön låt också.



http://www.youtube.com/watch?v=BlEU709uXM0

Sjuk =(

Ja då ligger  man i sängen där jag legat nästan hela dagen. Har nu lagom till att isen är frusen i smidjegrav lyckats bli sjuk, känns riktigt tråkigt.
Har som sagt vad spenderat hela dagen i sängen och nött i gen en halv säsong av TV-serien Las Vegas, grymt bra rekommenderas starkt från min sida. Har också haft några snack med min ny-gamla lagkamrat Max Qw, fick lov att ringa upp honom och förklara för honom hur man söker efter flyg på internet för de var lite för avancerat för vår lille vän Max, men tillslut så lyckades även han, även om han började med att söka flyg som gick 2021 och förstod inte varför han inte fick några träffar. Nej men de är inte lätt alla gånger eller vad säger du Max?

Imorgon så bär de av till Hedemora en sväng för att kika på lite hockey, jag och andreas ska dit och se när Mora Ik och CSKA Moskva drabbas samman. Måste tyvärr säga att jag tror de blir förlust för Mora mot Mika hannulas och Mikael Wahlbergs gäng.

Hade ett snack med Tyler Dever på msn idag, ni vet killen som däckade i en trappa och kissade på sig, hade en fin bild på de på bloggen för ett bra tag sen. Han funderar iallafall också på att dra till en annan liga och spela, eller hans pappa vill att han ska de pga diverse regler som skiljer sig åt i våran liga respektive den andra. Men glädjande nog så är Tyler själv inte så jätte sugen att flytta till Temiscaming och snacka franska så förhoppningsvis ser vi honom i Deserontos laguppställning i vinter igen.

Börjar bli väldigt less på GMHL nu, de är mindra än en månad kvar till premiären men dom har ännu inte släppt spelschemat för säsongen, de enda som finns att hitta är de flesta lags premiärmatcher och sen college showcase som är en dag när alla lag spelar en match var i Toronto och det är en hel hög college scouter på plats och ser matcherna. Några mer schemalagda matcher än så går inte och hitta. Så de blir nog ännu ett telefon samtal till Matt Barnhardt ikväll.

Nej nu ska jag se ett till avsnitt las vegas och sen blir de att sova.

På återseende Hej

Första ispasset

Ja då har man varit på is för första gången denna säsongen. I Måndagskväll så var jag och Dan och ett gäng till ute och gled runt lite och spelade lite. Igår kväll så skulle vi träna med NP Rams ,som startat igen efter att ha lagt ner laget 2006, men det visade sig att det blivit dubbelbokat så det hela slutade med att det blev match mot Mora IKs B juniorer. Tyvärr blev de förlust för oss. Dan var nöjd med sin match för han fick göra mål. Kändes att de var längesen man var på is men de kändes bättre och bättre.
---------------------------------------------------------------

Nu sitter jag hemma och har ont i halsen, inge bra de. Jag och dan hade hoppats på lite istid ikväll men känns de fortfarande såhär i halsen så är de inte aktuellt att ut på isen och köra ett pass. Får se vad man hittar på istället under sin lediga dag. Blir nog ännu ett telefonsamtal till Matt då han inte skickat varken spelschema eller det brev som jag behöver för att komma in till Kanada utan problem. Vore också på tiden att killen jag ska köpa benskydd av hör av sig, skrev precis ännu ett mail i hopp om att han vaknar till liv och inser att han har en köpare som är intresserad av hans benskydd.

backman du får gärna berätta den historien har faktiskt aldrig  hört den, så det är bara att du berättar den för mig och dom som läser bloggen.
En till sak backman, gick rykten i NP:s omklädningsrum igår om att det var 5 stycken älvdalingar som var aktuella för spel i den anrika klubben, vet du vilka de är som är intresserade om ett klubbbyte?

Jaja allt för mig nu, 

heppåre


Sommar i Sverige

Ja då var de dags att dra igång bloggandet igen kände jag. Har varit hemma i Sverige i 4 månader och en vecka nu märkte jag när jag loggade in på bloggen igen. Nu är det bara 17 dagar kvar tills jag åker tillbaka till Deseronto igen för ännu en säsong med alla lirare i Deseronto Storm.

Fyra månader och en vecka i Sverige, vad har då hänt under denna tiden? En hel de, det har spelats Innebandy i viking line cup med Green Machine, ett lag med många profiler, men tyvärr så var de nog så att vi föll på vår coach som inte kom upp i den standard som vi hoppats på . För de håller ju inte riktigt när coachen snubblar in 1 minut innan matchstart i samma kläder som kvällen innan när de var alkoholdrickande som gällde, hmm luktar bortamatch om de:P
Till hans försvar så var nästan varenda en i laget ute kvällen innan. Vem är då denne coach, någon som kan gissa? De är samma kille som hällde olja i spolarvätskan:P

Det har också blivit en del jobb i sommar, på Tuvan center, vikarierat som personlig assistent och sedan varit kontaktperson också. Har iallafall fått ihop en liten slant. Har också hunnit med träning och lite nöjen. Jag och MAx drog en impulsresa till Norge och hälsade på TP och passade på att söka lite jobb, fick jobb men de sket sig med boendet så de blev ingen fortsättning i vårt västra grannland. Har också blivit någon fest lite här och där, bjöd på en själv hemma men de slutade lite olyckligt med några tråkiga insidenter.

--------------------------------------------------------------------------------------

Lite uppdateringar från Deseronto kan ni få också. Två av lagets bästa forwards, Brad Clark och Andrew Bobas har lämnat laget för spel i en annan liga. Vi har också tappat, Gavin Wagar (för gammal), Brad Meyers (för gammal), Matthew Montgommery ( spel i annan liga), Kole Abbott ( lagt av pga studier). Det är dom jag vet har lämnat. Sen är de kanske fler också som inte spelar kvar.
Vi har också fått nytt i laget också, Max Qwarnström som ni flesta känner till har bestämt sig för en säsong i Deseronto Storm ryktas de om, väntar bara på bekräftelse på eliteprospects ;)  Har också hört rykten om att två stycken backar som spelat i laget under säsongen 06/07 ska återvända och det ska vara två bra spelare vilket är positivt. Finns också chans att vi blir 3 svenskar i laget iår. Det är för att Dan har begärt trade fårn tamworth, och våra förhoppningar är att han ska hamna i Deseronto, de vore ett riktigt bra nyförvärv för Dez.

-------------------------------------------------------------------------------------

Som sagt vad så är det drygt två veckor kvar tills dess att jag åker över igen, ska bli riktigt skoj att komma tillbaka, längtar redan, skönt att träffa alla i laget igen, men de kommer också bli drygt i början med mycket träning. Tror också att ni kommer få mycket rolig läsning under denna säsongen. Anledningen till de stavas Max Qwarnström, skönare människa än honom får man leta efter, och dessutom så ska vi bo under samma tak i 7-8 månader, de kommer bli nog bli hemskt roligt. Josh som jag bodde med ifjol kommer också att bo kvar så vi kommer vara 3 spelare i samma hus. Familjen vi bor med har dock planerat lite dåligt och fått för sig att bästa lösningen är att vi ska sova i samma rum alla 3 men de är inte aktuellt så de får vi styra upp när vi kommer dit. En bra sak är att josh har flickvän i Deseronto nu så han kan gott och väl spendera många nätter där tycker jag så får jag och Max glida runt där hemma i stället.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Funderar på om de finns nå mer att skriva nu när jag bara sitter hemma och inte gör något vettigt av mitt liv för dagen. Blir nog en vända på gymmet om ett tag, för något annat finns inte att göra i Mora idag. Funderar om de är någon man kan ringa som kan följa med till gymmet men de är dåligt med det, Dan är i Östersund hos sin far, Fis är i norge. Skulle kanske kunna ringa TP och se om han är sugen på att göra något åt sin 0,1 tons kropp, men skulle gissa på att de är mer aktuellt med donken för honom istället för gym ;)

Jaja nu får de räcka för denna gången från min sida, nu är de bara att vänta på att Backman ska glida in med någon skön kommentar till hela denna texten. Skulle gissa på att han tar upp någon gammal Max historia, kanske den om när han tappade bort bilen på parkeringen på skolan :P haha




Over and out !!!

RSS 2.0