Lite bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från första rundan i slutspelet och lite annat.

311661-75
Gruppbild från matchen mot det ryska laget.

311661-74
Första slutspels matchen.

311661-73
Josh under ''Oh Canada'' med sin slutspelsfrisyr.

311661-72
En av våra tre indianer i laget Darren '' Chief '' Anderson
med liknade frilla.

311661-71
Jag under ''Oh Canada'' vet inte riktigt vad jag har för mig.
Fint blont hår bjuder jag på iallafall. :P

311661-70
Dan inne och brunkar i hörnet. I bakgrunde ser man också
fis.

311661-69311661-68
Jag och våran hometown hero Brad ''Clarky'' Clark

311661-67
Matt Montgomery som har den fulaste frisyren jag
någonsin sett.

311661-66
Segerjubel efter att vi slagit Tamworth med 4-3 i första
matchen, vi avgjorde med 4 sekunder kvar av matchen.


vs Elliot Lake

Ja i kvartsfinalen så ställs vi mt Elliot Lake Bobcats, som kom 5:a i serien en poäng bakom oss. Vi spelade två matcher mot dem under säsongen och förlorade båda med 5-4 och 6-2. Första matchen i denna matchserie spelas imorgon lördag kl 7,30 pm, hoppas det kommer mycket folk till Des Dome. Andra matchern spelas också här i Des och efter de så dra vi upp till dom och möter dom två matcher där uppe i norr. Blir de till att få åka och bo på hotell igen, de fick vi bara göra en gång under säsongen. Uppe i Elliot Lake så är de bra drag på matcherna också, dom har ca 400-500 i snitt på matcherna tror jag.

Ja allt om de nu, ska se om fis lyckas få Dan att vakna där ute i buschen där dom bor så dom kan komma in till des en vända.

En lite floskel också som Dan bjöd på för någon vecka sen när jag var där.

Jens: Vad är det för smak på juicen, persika?

Dan: Nej de är gärsgård, nej jag menar januari.




 


Kvartsfinal väntar!

Ja igår så spelade vi hem åttondelsfinalen mot Tamworth, det blev seger med 4-0 i matcher. Var jämna matcher hela vägen som kunde slutit hur som helst. I andra matchen så vinner vi med 2-1, tredje matchen ligger vi under med 3-2 inför sista perioden, med 50 sekunder kvar plockar vi målvakten och får in en puck, sedan ca 3 minuter in i sudden så avgör vi matchen, sedan efter de så blev de lite slagsmål och sånt. Igår i den fjärde matchen så vann vi med 5-3, hade inte spelat någon roll om vi förlorat för vi hade fått segern ändå pga att Tamworth spelade en spelare som var avstängd och de visste dom om, så vi hade fått segern automatiskt tror jag.
Alla matchserier utom en blev klar igår då Elliot Lake som hade 3-0 i matcher mot Nippising fölorade så de krävs mer matcher där innan de avgörs. Så vi får vänta på att dom ska bli klara nu. Ska bli intressant att se vilka vi får möta i kvartsfinalen.

allt för nu hej

Slutspelsfrisyr

Ja här i kanada så är dde tydligen populärt med att göra någon form av rolig frisyr till slutpelet och jag tänkte jag kan väll offra mig jag med, tänkte först klippa en rejäl hockey frilla men sen var de en hel hög i laget som skulle blondera sig och efter lite tjat så ställde jag upp jag med. Och här på bilden ser ni det fina resultatet. Efter att ha kollat i spegeln ca 1 minut efter att de var klart så insåg jag att de inte passar mig så bra men jag tog en för laget helt enkelt.

image65

Ja så snygg är jag nu. Ska gå och sova u klockan blev alldeless för mycket igen, josh kom hem kl 22 och hade hyrt två filmer på vägen hem så vi har precis kollat klart på dom, filmerna var, ''300'' och ''home of the brave'', de är inte de nyaste filmerna som kommit ut men de är något av de nyare som finns på hyllorna nere på downttown variety där vi hyrde dom. Jaja nog skrivande för nu, ni har ju bilden på den blå ögda blondinen att spana in nu så vi hörsa HEJ

1-0

Ja 1-0 i matcher till oss i matchserien mot Tamworth efter dagens seger med 4-3. Det var en riktigt jämn match och vi spelade dåligt och fick oss en rejäl utskällning i första periodpausen. Tamworth ledde med tog ledningen med 3-2 ca 5 minuter in i tredje perioden, målet slogs in av Dan. Med 7 minuter kvar så kvitterade vi och med 4 sekunder kvar av matchen så avgör vi, riktigt skönt att vi lyckades vinna fast vi spelade som skit.  Jag spelade och gjorde en riktigt bra match tycker jag.

Nästa match spelas på Lördag i Tamworth.

Slutspel

image63            VS                        image64      

Regular season over!

Ja igår spelade vi sista seriematcher för säsongen och den vann vi med 6-2 mot Tamworth Cyclones. Jag spelade hade en bra match, och passade på att assistera Clarky till vårat 2-1 mål. Dan och Fis spelade inte för tamworth då dan är skadad(ljumsken) och Fis spenderade hel fredagen med huvudet ner i en toalett ryktas de om. I och med segern igår så slutade vi på en 4:e plats i ligan av 13 lag, tamworth hamnade på tionade plats eller nionde, är inte säker då deras sista match blev inställd idag för de var för dåligt väder för Muskoka att åka till Tamworth, eller Tweed en annan liten håla där Tamworth spelat lite matcher på slutet. Så av 8 möjliga matcher mot Tamworth så vann vi alla 8 vilket är hyffsat.
Imorgon så ska alla coacher mm bestämma vilka alla ska möta i slutspelet, måste säga att dom har de mest idiotiska slutspelsformat jag någonsin sett. Till och börja med så går alla 13 lag till slutspel vilket är konstigt tycker jag. Och imrgon när dom ska välja vilka som möts så börjar dom med att gå från laget som vann serien (bradford) och sedan neråt om dom vill skippa första rundan, tre lag kommer att stå över första rundan. När dom kommit fram till vilka lag som ska stå över så böärjar dom med rirstaplacerade laget som får välja en motståndare och sedan tvåan trean osv. I andra rundan så är de 8 lag kvar och då får de högst rankade lagen välja vilka de vill möta och så fortsätter de så till finalen. Hade varit lättare att ha åtta lag som går till slutspel och sen ettan o serien mot åttan, tvåan mot sjuan osv osv.
I dag och imorgon är vi träningslediga för sedan på tisdag ha fysträning, lite konstigt tycker jag, vi har inte haft fys sedan november och nu när vi ska spela matcher varannan dag fram över då börjar vi med fys igen. Vet inte än när slutspelet startar men de märks.

Nu ska jag ta och göra något vettigt av resten av dagen, eller iallafall försöka gölra något vettigt. Ha de hej

Mord

Ja igår när vi kom hem från matchen mot douro så var det en massa polisbilar utanför ett hus nere vid vattnet, de visade sig att det hade skett några mord, ja inte ett mord utan tre stycken hade blivit mördade sa sandi idag. Är troligen knarkrelaterat mord, för de sägs att de som blivit mördade var inblande i knarkgrejer. de händer mycket i lilla deseronto, knarktillslag, för någon månad sedan och sen för 2 veckor sen så brann ett stort övergivet hus ner några kvarter bort från var jag bor, och nu mord. Ja lite mer action i denna staden än man väntat sig.

Till lite hockey då, matchen mot Douro vann vi med 12-2 helt sjukt vad dåliga Douro är. Travis stod i mål och jag fick se matchen från läktaren igår. Imorgon spelar vi mot Tamworth sista seriematchen, vinner vi den så slutar vi på 4:e plats, vilket är ganska bra av ett lag som nästan alla tippade skulle komma sist. Jag ska spela imorgon, sen till veckan så börjar slutspelet, får se vilka vi får möta då, får återkomma med det.


Här är en bild från branden här i des.
image62

Ja allt för nu från händelserika des, själv måste jag dra på träning. Hej

Ojdå

Vaknade precis av att hunden i huset bear hoppade på mig i sängen. Yrvaken som man var kollade jag på klockan och såg att den var 7,54, grejen är den att jag börjar jobba kl8, men mina billets som jag får skjuts med hade redan åkt så nu kan jag inte ta mig till jobbet, detta som är sista dagen där. Ringde iallafall chefen och berättade och de var lugnt som tur va. Anledningen till att jag försov mig var att jag lyckades ställa väckarklockan på 6,45pm istället för 6,45am. Hade aldrig hänt hemma i Sverige för där är ju 6,45 verkligen 6,45 på morgonen i alla lägen. Så nu när jag ändå var uppe tidigt så håller jag på att försöka få tag i någon banknisse hemma i Mora, för att jag lämnade min internetbankdosa (är de ens ett ord?) framme och någon tyckte de var kul att klick på alla knappar på den så de slutade med att den blev blockerad så nu har jag ingen aning om hur mycket, eller lite pengar ska man nog säga, att jag har. Men tyvärr så är de näst intill omöjligt att få tag i den där bankmannen, nu har det varit upptaget i 30 minuter.

Ja lite om matchen i lördags, vi förlorade med 6-2 mot richmond hill, vilket inte är så bra. Efter matchen så hade vi 10 minuter på oss tills dess att bussen åkte. Och bussen lämnade också efter 10 minuter men alla lyckades hinna med den också, så sur var coachen efter den matchen. Jag spelade faktiskt riktigt bra i den matchen måste jag säga, hade ingen chans på 4-5 av målen, ett av dom får jag ta på mig när jag släppte en halvtaskig retur men alla andra hade jag som sagt var ingen chans på. Försvarspelet var ingen höjdare som vanligt, men de var mest forwards fel anser jag då dom mest var intresserade av att bara glida runt och inte göra ett skit, och de fick dom höra av matt i periodpauserna också.
Gårdagens träning trodde vi skulle bli en sådan som inte innehöll några puckar men vi hade tur att matt var på ett hyffsat bra humör, så vi hade vanlig träning om man nu kallar de så, med puckar i en timme sen sa han åt målvakterna att gå av, och så fick utespelarna åka skridskor i 15 minuter, anledningen att vi fick gå av var att han tyckte vi har gjort vår jobb i alla matcher nu på slutet men inte haftnågon hjälp av utespelarna, kan jag hålla med om faktiskt.

Hittade en bild från matchen mot de ryska laget, de är vår kapten och deras kapten som har ett sånt där nedsläpps grej innan matchen, kommer inte ihåg vad man kallar de. de roliga med bilden är om ni kollar på ryssens klubba, en gammal jofa titan träkubba som man inte sett sedan säsongen 96/97 ungefär.

image61

Ja allt för nu ska försöka somna igen nu när de inte blev nå jobb idag. hej

GRATTIS KÄRA SYSTER

Ja idag är de min kära storasyster emmas födelsedag, eller hemma i sverige är de för sent men här i kanada är de fortfarande tisdag den 5:e februari så jag klarar mig.
Hoppas du har haft en trevlig födelsedag emma, vet att mamma och mormor är på besök i lidingö iallafall. Är du snäll så kan du nog få en present av mig när jag kommer hem.

För laget gick de inge bra i helgen förlust i båda matchena, 4-3 mot King wild, och 4-2 mot innisfil lakers. Vi spelade bara med 11 spelare denna helgen också då de andra fortfarande var avstängda.  De gick bra för mig iallafall så de är skönt.

Jobbbat och slitit har jag gjort idag också, från 8-17 på dewes. Riktigt trött jobb är de, så tråkigt, men d här var en av de sista dagarna där, ska jobba en dag nästa vecka sen ska jag sluta. Slutspelet drar igång och i och med att varje matchserie, bäst av sju matcher, måste vara färdigspelad på 12 dagar så spelar vi mer än varannan dag och då är jag inge sugen på att jobba hela dagarna som vi inte spelar, är ju trots allt hockeyn jag är här för.

allt för nu hörs hej

RSS 2.0