Hoouh

Hade gud på vår sida idag, blev ingen straffträning som de ryktats om, dock fick vi lov att ta all vår utrustning ur vårt omklädningsrum och gå ner till andra änden av hallen till de väldigt små omklädningsrummen där och klämma in oss hela laget där och byta om som straff. Men jag gör hellre det alla dagar i veckan än skridskoåkningen.
Eller som Dan sa :

''Jag gör hellre detta alla dagar en gång i veckan''

HAHAHA

Trodde man inte om lilla Des

Jodu idag var de lite drag i byn, jag, Watty och Josh gick ner till ishallen vid 5 tiden då vi var uttråkade, när vi kom dit så stod ett helt gäng människor i döören och kikade ut på parkeringen. Vi fattade ingenting om var så intressant men fick höra att alla bilarna som stog i en klunga längst ner på parkeringen var civilpoliser som tydligen slagit till mot någon knarklangare. Efter några minuter så kom också polisbilar dit och sedan for dom iväg med de misstänkta ganska kvickt. Trodde man inte skulle ske i lilla Deseronto inte, men fick höra sen att de är ett visst hus här i stan mitt emot ishallen där dom där knarknissarna håller till. Ja hur som helst så har man sett något nytt i livet idag också, nu ska ni dock inte tro att de var någon form av stor knarktransport utan snarare någon smålangare som dom satte dit, de var ju inte så att de var som ett slagfält med skottlossning mm utan dom bara satte dit en smålangare.
Ja sen fick vi också veta att de troligen blir straffträning ikväll för någon liten skitgrej någon gjorde igår på träning då någon slängde en bild i toaletten i omklädningsrummet och klart som fan blir de en stor grej av de hela här i Des som allt annat. Allt blir nämligen jätteförstorat när de hände rhär i stan, så har ju troligen ännu en sånn där jätterolig träning framför sig som inte innehåller några puckar eller målburar.
Ska också säga att lille fis fått sig en smäll också och har en hjörnskakning, blåöga och 4 stygn vid ögonbrynet, ser ut som han varit i en fight men så är inte fallet utan han fick köka lite sargkant i matchen mot Muskoka i lördags. Nu missar han matchen mot oss på fredag också, han får istället sitta på läktaren och njuta av matchen tillsammans med min mamma och pappa som kommer imorgon också, de ser jag fram imot var ett bra tag sen jag såg dem. Hoppas på att få spela, och borde få spela minst en av matcherna i helgen.
Jaja nu ska jag vila lite hade jag tänkt men nu snubbnlade dan och fis in i mitt rum från ingenstans. Så lär spendera lite tid med dom innna jag ska ner åka åka skridskor tills jag spyr.

Dan har precis att bevisat att han är helt dagvilt också.

Less man blir

Ja klart att man ska dra på sig en rejäl förskyllning, ont i halsen och en öm och stel nacke lagom till att mamma och pappa ska komma och kolla, hoppas på att de blir bättre så jag kan träna lite innan helgen så jag får spela en av matcherna. Vore ju tråkigt om jag inte kan spela när dom kommer hit för att kolla.
Ja träning ikväll dock väldigt tveksamt om jag ska vara med. Ja finns inget mer att säga för tillfället.

Satt och kikade runt på youtube igår och kikade på lite roliga klipp, man har ju hört att folk dribblar bort sig själva ibland men de här måste ju slå allt i den kategorien.:

http://www.youtube.com/watch?v=9ErjI0RgT5s

Förlust på straffar.

ja de blev förlust på straffar idag mot serieledarna Bradford som hade 17 raka vinster innan matchen idag. Vi hade 5-3 i början av 3:e sedan reducerade dom i ett powerplay. Men sen kommer den där pajasen till domare in och ska förstöra. Bradford får en retur när jag ligger ner efter några räddningar och killen skjuter jag får plocken lite i vägen så den går i stolpen och sedan landar den mellan mina ben där jag ligger ner på isen, domaren som står bredvid målet och ser de hela säger att han inte kanbedömma om pucken var inne eller inte, men de kunde den där andra domaren göra som stod uppe på blålnjen tydligen göra. Trots att mitt ben täcker mållinjen så han inte kan se något av linjen, han kan omöjligt se och vara säker på att pucken var in och vände innan den hamnade mellan mina ben, men nog fan ska idioten dömma mål. Var så less på den idioten så de finns inte. De blev inga mer mål i matchen heller, men på straffarna vann dom. Så hans idiotbedömning blev avgörande, annars hade vi vunnit och fått 2 poäng istället för en och vi hade även brutit Bradfords segersvit, men nog skulle idioten lyckas förstöra de. är så less just nu så vill inte skriva mer hej

Vi ser de snöar, vi ser de snöar de var väl roligt hurra

Ja idag kom första snön här i Des också, dock inte så mycket, någon centimeter la sig på marken, säkert borta när man vaknar imorgon men de gör mig inte så mycket dock. Hunden i huset såg snö för första gången också, och han försökte äta upp all snö också, han trodde väl de var någon form av mat. Behöver inte vara mat heller för han äter allt han kan få tag på.
Träning var de idag också, frivillig var den. Så gott som alla dök upp ändå, blev zonspel hela träningen, vilket är de bästa dom vet i laget. Bagglo bagglo som dom kallar de här, har ingen aning om vad de betyder. Och imorgon är de träning kl 11 på morgonen/förmiddagen bestäm själva vad ni kallar de, jag kallar de morgonen iallafall. Sen blir de nog en vända till belleville.


Ska säga också att Fis som numera spelar back påstår sig vara lik Dion Phaneuf på isen, men jag hittade bara en sekvens där dom har sina likheter och de var denna:


http://www.youtube.com/watch?v=I7qMVVkJEoo


Glömde floskeln IGEN

Ja glömde den igen, har dock kommit på att dan kommer toppa den floskeltoppen, så ska blanda flosklar ( säger man så ?) med lite andra roliga grejer.

Dagens floskel är Dan S Andersson också.
'' Jag la årets straff ändå fram till avslutet''

Inga målburar och inga puckar

Jadu nu börjar man bli less på dessa måndagar efter att vissa i laget inte kan göra sitt jobb under matcherna, många bara glider runt och inte gör mycket nytta på isen över huvudtaget. Och de märker ju såklart coach Matt också vilket resulterar i att de blev en till träning där vi inte fick se skymten av några målburar eller puckar. I ungefär enh timme var de bara skridskoåkning hela tiden, en 3-4 stycken klarade inte av att hålla middagen kvar i magen utan förpassade den till närmaste soptunna. Dock klarade jag mig ifrån att spy vilket är skönt, men på slutet av träning var de knapt så man kunde stå upp längre jag var så trött i benen och man såg att de var fler som hade problem med att få ena benet framför de andra på slutet. Och när Matt äntligen sa de underbara orden '' have a strech and get the fuck out of here'' var jag så trött att jag knappt tog mig till mittcirkeln för den gemensamma strechen. Hela laget bara låg där i mittcirkeln och orkade knappt röra sig i ca 5 minuter innan man med sin sista ork i kroppen tog sig in till omklädningsrummet. Så kan säga att denna träningen var de värsta jag varit med om mycket värre än den som jag tidigare utnämde som jobbigaste i mitt liv.
Ja kom hem och fick i sig lite mat sen helt plötsligt försvann josh hem till sin flickvän, så jag beslutade att komma till säng direkt och ingen film eller sånt som vi brukar döda de tidiga morgontimmarna med annars innan  vi går till sängs.
Idag så öpnnade jag ögonen runt 13 tiden, tröttare än någonsin, benen var helt förstörde av träningen kvällen innan. Runt 15 tiden tog jag mig ut genom dörren för en liten promenad hade jag tänkt mig men när jag gått i ca 3 minuter så åker Clarky förbi i sin bil och plockar upp mig och vi åkte och tog en kopp kaffe ute på reservatet sen åkte vi runt lite i des sen slutade de på ishallen som de flesta andra dagar. Sedan hem middag, som blev rester då sandy var på shoppingtur i Toronto. Sen for jag hem till Clarky igen och sedan var de träning. Var en lugn sådan, hade en ny spelare idag också. En till indian till laget, hoppas han är bra, såg iallafall hyffsad ut på träningen men får se på matchen om de är nå att ha. Fick en till spelare förra veckan också vet inte om jag nämt de i något tidigare inlägg men iallafall så är de en kompis till Darren i vårt lag som kom ner från Thunderbay och är back, en ganska stor sådan hyffsat bra är han också. Gjorde hyffsat ifrån sig för att inte ha spelat på över ett halvår.
Jadu ska man säga mer då? Jo min käre vän här Josh har pratat om att han vill ut och resa l ite i sommar så jag sa att han var mer än välkommen till Sverige i sommar, och de tyckte han verkade skoj så han och hans föräldrar har redan börjat planera en sånn resa för honom, kan säga att hans föräldrar verkar planera allt åt honom, dom ringher minst 3 ggr per dag och frågar om allt möjligt. tycker de verkar lite ofta då jag pratar i telefon men mor och far kanske 1-2 ggr per vecka och jag har ju flyttat lite längre än han gjor och han åker lite då och då. Men men så är dom. Så mamma du får räkna med att de kanske dyker upp en kanadensare någon gång i Juli. Haha ska bli lite kul om han kommer så han får se lilla Mora då han är uppväst i Toronto som är lite större kan man säga.

Ojoj nu hände de igen skulle bara in och skriva ett kort inlägg så ni vet att jag lever men de blev ganska långt ändå, varför hade jag inte så här lätt att skriva när de var stora upsatser mm som skulle göras i skolan, för då var de ju bara en lång plåga att  få ner något på ett papper.

Nej nu är de dags att sova tror jag, så fort jag sagt gonatt till mamma över msn också. Tror nog att hon och pappa är dom som änvänder msn mest av alla i Mora nu då någon av dem alltid är online när man loggar in. Jaja får vara nog med ord nu hörs senare HEJ

Avslutar med en bild på mig och beebears också!

311661-45


Trött helg

Ja helgen som var var ganks atråkig måste jag säga fick inte spela i nån av matcherna som var utan vi slängde in 3:e målvakten i fredagens match mot Toronto canada moose, blev förlust med 6-5 efter att han släppt in de mesta som sköts mot mål. Och inte blev jag inbytt heller trots att han kastade in puckarna själv nästan.
Lördagens match blev de seger i iallafall med 4-2 mot King Wild. Clarky passade på att göra annu ett hatrick och han bör ligga bra till i poängligan nu. En annan kille som borde ligga hyffsat till i poängligan nu är Dan ''sprallig'' Andersson, fick lov att kalla han så för han hatar de så mycket. Igår då de spelade mot Toronto Canada mosse så vann dom med 13-5 och ''sprallig'' klev av matchen med 3 mål och fyra ass. Vilket han inte var senh att berätta heller. Berodde på nya klubban så han.
Idag kom Dan och longen och hämtade mig så for vi till Kingston för att se på en OHL match, var också en tjej med vid namn Brittney tror jag de va, som är dan och alex tränares dotter som någon av dom är och stöter på, vem av dem de är vet jag inte riktigt de får dom berätta själva tycker jag via en kommentar.

Ja och nu sitter jag här i des och är väldigt uttråkad som de flesta andra söndagkvällar. Får se om de finns nå skoj att hitta på.

Här kommer lite bilder på masken också

311661-44311661-43311661-42

Och nu fick jag reda på att jag ska åka och se på hockey igen tydligen, ska se nån match i OPJHL som är en Junior A liga där vissa lag håller till här i krokarna.

Här kommer ett litet videoklipp också, de är vår ölkäre vän TP som gjorde en hyffsad straff där i vårt västra grannland Norge.

http://www.youtube.com/watch?v=taXCad_NeL8

R.I.P Nenne

Idag vaknade jag av att min mor ringde och berättade den tråkiga nyhet att vår kära Nenne hade gått bort tidigare under dagen. Nenne är då min pappas morbror, han pratade när jag var liten att jag och han skulle åka över till Kanada och jag skulle spela i NHL kommer jag ihåg. Tråkigt att han är borta nu men hoppas att han får vila i frid.

________

Hade lite träning idag fys, höll på i runt 40 min kanske. Hoppade i trappor, var ganska jobbigt för man vilar knappt imellan alla övningar utan allt ska gå i ett  hela tiden. Har kanske lite nya spelare på ingång också, får en imorrn från thunderbay en back och sen kanske ett gäng till spelare senare får se hur de blir med de.

Imorgon är vi träningslediga. Istället för träning så ska vi åka på en OHL match som spelas i Belleville mellan Belleville bulls och Ottawa 67:s tror de är såp de heter iallafall. Får se om de blir en vända in till köpcentrumet före matchen och strosa runt lite.

___________

Och så har vi dagens floskel också, ni som läst Backmans kommentar ser ju att Max Qwarnström inte är världens smartaste människa, men de var nog inget nytt för de flesta dock :P. Tänkte att vi ska ta med lite annat folk än max i floskeltoppen för annars blir de väldigt ensidigt då max skulle vara med varje gång nästan ;)

Ni får gärna skriva kommentarer som backmans om folk som gjort nå dumt eller sagt nå dumt. blir kul att läsa.

Dagens Floskel sas av putte samuelsson under Steens hockeyskola en sommar, tror de var så här han sa de inte 100% säker dock, men dumt lät de då han gjorde de:p

''Grisa inte ner mer än onödigt''

En dag med fis och dan.

Ja hallå, i lördags mötte vi Tamworth IGEN och vann IGEN,börjar bli less på att vi spelar mt Tamworth och Douro mest hela tiden. Vann dock bara med 6-5 denna gången, skrev ett långt inlägg tidigare men på något sätt försvann hela inlägget och orkar inte skriva de igen. Kan nämna att dan gjorde ett av deras mål och att jag nästan hamnade i en fight med ligan tuffaste spelare. och vi fick 4 spelare avstängda, så de blir en tuffa matcher nästa helg. Ryktas om att någon filmade matchen och även 'linebrawlet, då så gott dom alla på isen slogs inte jag dock. Ska se om de kanske dyker upp på youtube, så kanske ni får se de.
 Efter matchen var de fest hemma hos chode igen, var skoj, lite gitarr, sång, billjard och en del öl.
I söndags vid 19 tiden så for jag hem til dan och fis ute i ingenstanns där de bor. Vi kikade på nån film och sedan när klockan började bli mycket så skulle jag fara hem då fårgade dom om inte jag skulle följa till KIngston dagen efter men om jag skulle de så fick jag lov att få skjuts hem till dem innan men då kom jag på en brilljant ide att dom kunde följa med mig hem med deras bil och sova över för att sedan fara till Kingston nästa dag och de gick dom med på. På måndag morgonen blev dock josh lite paff när han kom hem och gick in i sitt rum och hittade en halvblond svensk i sängen, dan fick nämligen sova där då josh var hemma i Toronto.
Sedan när josh åkt till jobbet så snubblade cody roy in i huset från ingenstans och skulle promt ha med mig ner till ishallen för vi skulle få åka skridskor sa han, så efter lite tjat fick han med mig och jag lämnade fis och dan hemma för ett tag. Men inte vart de någon skridsoåkning för ishallen var stängt så jag for hem igen.
Sen bar de av till kingston efter ett kort stopp hemma hos fis och dan. Väl i Kingston gjorde Alex något han skulle gjort för längesen nämligen skaffa sig en Mobiltelefon, han hittade nån Sony ericsson variant som han slog till på.
Jag och dan lyckades också tappa bort fis där inne på köpcentrumet och hittade han efter en del letande.
En liten cool grej som hände där också. I en stad med 116 000 invånare och som har 2 hockeylag som spelar i bättre ligor än oss så finns de ett gäng grabbar som kommer fram till Dan och säger '' är inte du den där bra spelaren i Tamworth?'' vad är egentligen oddsen på att detta inträffar, ganska höga skulle jag säga att dom är.
Han är en riktig stjärna här nu tycker han, man kunde se på honom hur nöjd han var när dom där smågrabbarna sa de där orden till honom.
När vi var trötta på köpcentrumet kände vi hur de kurrade i våra magar så vi for till en chinaresturang som hade buffe och så åt vi oss mötta och glada. Sen skjutsade vi hem någon tjej som dan och longen känner som vi träffade på i köpcentrumet och sedan bar de av hemmåt igen. Väl hemma var de träning, ganska lugn förutom sista 15 minutrarna då de var skridskoåkning, start och stopp konstant i nästan hela tiden, med avbrott för armhävningar och situps. Imorgon har vi fys vilket är tråkigt, kom som en enorm chock när Matt sa att vi skulle ha det. Har inte haft de på över en månad säkert, trodde de va slut på den men icke. Blir troligen att hoppa i trappor vilket är de tråkigaste som finns.

311661-41
Hittade en klockren keps också men med den ekonomi jag har nu så innefattar köpen ingen keps tyvärr, men ska ha mig en liknande när de blir kallt. Fis har nå liknande men de är en New era keps för er som vet hur dom ser ut med sånna där öronfloppar som ni ser på denna kepsen. Lite dyrare variant men jag ska ha mig den här så småningom. Nog ser man ut lite som janne långben i denna kepsen?

Kom också på idag ett lite roligt sätt att piffa upp bloggen lite, nämligen en floskeltopp, i varje inlägg så slänger jag in en floskel som någon i min närhet sagt. Och först ut är killen med flest av dem skulle jag tro nämligen Dan Söderberg Andersson, han drog denna idag.

Jens- Dan vilket finger är ''the indexfinger'' ( pekfingret)?

Dan - De är de fingret som du läser med.

Ny mask

Hallå igår på träningen så blev det premiär för nya masken, den ser riktigt bra ut de var många i laget som tyckte den såg riktigt cool ut. Det kommer bilder om ett tag. Men det som Keith har gjort mer på den sedan jag la ut bilder på den är att han har lackerat påå en svensk flagga på ena sidan och en kanadensikst på andra sidan och som en liten blixt uppe på. Plockade ihop delar från min gamla mask för att kunna använda den och den sitter inte riktigt bra men de funkar, blir nog kanon när mor och far kommer hit då dom ska ta med inredning till maksen.
Svar till ljung också, jag har ett rikitgt cateeye på maksen nu, anledningen till att jag inte hade de innan var att dom sa att jag inte fick ha ett riktigt i denna ligan men då jag sett att alla andra har cateye så ska jag också använda de nu. Och egentligen så får vi bara värdelösa träningsklubbor från laget men jag föreslog att vi skulle få 2-3 bra klubbor istället för 6 värdelösa att bara träna med och de gick vår coach/GM med på.
En av våra fans pratade med mig idag och sa grattis till mig och jag fattade ingenting, då sa han att jag blivit utnämd till ''Goalie of the month'' i vår liga vilket var kul. här kan ni läsa lite om de.

http://gmhlfans.blogspot.com/search/label/DESERONTO%20STORM

Ja vad ska man säga mer jo de börjar bli kallt här i des, måste köpa mig en vinterjacka snart. Idag har de också regnat hela dagen och folk pratar också om att snön ska komma innom några dagar, hoppas dock att de inte blir någon snö än på ett tag.
Ikväll är vi träningslediga så vi får se vad jag hittar på nu på kvällen något kul ska man väl kunna göra en ledig dag tycker man.

ha de / K

13-4

Ja de var resultatet i vår segermatch idag mot Douro Dukes. Clarky fortsatte plocka poäng och hade även idag 7 av dem, 2 mål och 5 assist. Vår lilla gallerlirare Sweet gjorde 2 mål idagens match och han är inne på en riktig formtopp. Watty och whitey gjorde också 2 mål var tror jag, Dever gjorde ett mål,( ja de är han som pissade på sig på abbotts fest;)) resten av målskyyarna kommer jag inte ihåg men de var nog nästan hela laget.
Ja vad ska man säga mer, douro är riktigt dåliga undrar om dom kommer vinna särskillt många matcher till iår, tror faktiskt inte att de kommer vinna mer än 5 matcher till på hela säsongen. Dom har gjort lite trader på sistone men de märktes inte dom var lika dåliga som sist, tycker dom har en hyffsad spelar vid namn Decarlo.
När vi kom hem så försökte Wags att få med mig ut på krogen men jag tackade nej, tyckte de var lite sent att ta sig in till belleville runt 1 tiden på natten. Så nu sitter jag här hemma ensam, josh for hem till toronto efter matchen, eller jag helt ensam är jag inte hunden bear springer runt här och är helt galen och tuggar på sitt mjukisdjur som var en kanin, man kan knappt se de dock längre då all stoppning och nått ben och öron är borta från den, han har fått nya mjukisdjur att leka med men han skall promt tugga vidare på sin kanin.
En till sak att skriva om. När jag vaknade imorse gick jag upp till köket och när jag tittade ut på gården så ser jag en hjort i trädet ute på gården, och självklart var de Keith som varit ute och jagat på morgonen, och han är lite bättre än pappa på de som ni märker för han sköt ju hjorten idag och pappa brukar ju aldrig lyckas så bra med jakten då j'han inte skjutit enälg under min livstid så vitt jag vet iallafall. De som är värt att nämna är att han inte använder gevär när han jagar utan han använder pil och båge vilket är lite coolt tycker jag.

Imorgon får vi se vad som hittas på här i lilla des, hoppas på att få med mig Clarky till Kingston då de är OHL match där mellan Kingston och Oshawa, och i Oshawa spelar en hyffsad lirarae vid namn John Tavares, skulle vara kul att se honom spela efter allt man hört om honom, på 16 matcher har han gjort 17 mål och 19 assist vilket är hyffsat måste jag säga.

Tamworth förlorade idag mot Temiscaming, antingen med 4-1 eller 5-1, på forumt för ligan så skrev någon att slutresultatet var 5-1 medans Dans och Fis lagkamret Mike Casey sa att de blev 4-1 så jag tycker Dan eller Fis får skriva en kommentar och säga vilket slutresultatet var.

Avsluter med en cool bild tagen av en fotograf på en hemma match i des.

image40

Vinst

Idag spelade vi match mot Tamworth, vi vann med 10-4 tillslut men de var ganska jämt ett tag. Tamworth tog ledning genom Alexander ''fis'' Andersson som snubblade förbi våra backar och lyckades göra mål,, på mig dessutom ganska tugnt kan jag säga. Efter detta så tog det inte lång tid innan vi vände matche ett par minutr senare så stog de 3-1 till oss, två av målen gjorda av Clarky som varit helt dominant på slutet. Dan lyckades göra 2 mål den här matchen på mig, ett var faktiskt riktigt snyggt en raket upp i krysset från en cirkeln direkt på tekning, de andra brunkade han in som vanligt. Clarky var dominant i matchen och gjorde 4 mål och 3 assist och sen gjorde John Sweet ett hatrick och han var så glad att han inte visste var han skulle ta vägen. Vi har sköna fans måste jag säga när clarky gjorde sitt hatrick så flög de in kepsar på planen och samma när sweet gjorde sitt hattrick. När de var 10 minuter kvar av matchen så blev dock Tamworth lagkapten skadad efter en tackling. Han blev utburen på bår och ambulansen fick komma och hämta honom, lite otäckt. Tacklingen som han fick var dock inte så farlig, anser jag iallafall, dan och fis kanske har annorlunda uppfattningar vem vet, var bara det att i samma ögonblick som Monty i vårt lag tacklade honom så vred an sig efter pucken på nått sätt så han for in med huvudet i sargen tror jag.
Ja och som sagt var så spelade jag denna matchen, gick så där måste jag säga borde tagit nått av målenb tycker jag själv iallafall men vi vann iallafall och de var de viktigaste. I morgon så möter vi Douro på bortaplan, och den matchen får jag tillbringa på läktaren, Elvin ska spela och Blaskie ska vara backup, börjar bli less på den där blaskie nu, när matt signade honom så sa han att jag och Elvin skulle vara ombytta så gott som varje match men nu sitter den där Blaskie där på bänken eller rent av är på isen så gott som var 3:e match vilket är bra mycket mer än vad matt sa till oss att han skulle. Han är inte bra heller så de är därför han ska vara ombytt. Jaja är väl bara att bita i de sura äpplet och sitta där på Douros trötta läktare och se matchen.
Ja vad ska man säga mer? Just ja glömde nämna i förra inlägget att dan blev uttagen till att åka på den andra collegetouren när de åkte ner till michigan och spelade. Dom förlorade dock matchen mot Finlandia college med 6-1.
Just ja ska säga att Jonas ''kåberg'' Thomsson leder utvisningsligan i elitserien i innebandy, inte illa för en liten hypokondriker va;)? tycker alla ska skriva en kommentar och säga till jonas att han gör ett bra jobb där i Järfälla nånting som dom heter tror jag, kanske rent av så heter de Järfälla Spiders har för mig jonas sa något åt de hållet. Är iallafall ganska säker på att de är där han spelar.
Ska säga också att jag ska försöka skriva nått om Kanadensiskorna och kanske lite bilder så backman och ljung blir nöjda, men kan säga att de måste till en fest om man ska se några för i Deseronto finns de ingenting av värde kan jag säga. Så någon gång under säsongen så ska backman bli nöjd.
Nu ska jag sova ha de hej .....


RSS 2.0