2 vinster

Precis hemkommen från matchen i Toronto och ska hoppa i säng strax men passar på att ge er en uppdatering om helgens matcher.

Igår blev de vinst med 3-2 i OT, låg under med 2-1 med några minuter kvar sedan kvitterar clarky och de går till OT. Efter ca två minuter så avgör clarky med sitt andra mål för matchen. Mess spelade och var riktigt bra.

Idag blev de också seger med uddamålet då vi vann med 7-6, denna gången på bortaplan. Clarky gjorde som vanligt de mesta och slutade på fyra eller fem poäng. Även denna mctehn låg vi under med några minuter kvar men vi kvitterar. När det är drygt två minuter kvar får vi en jävla skitutvisning då clarky åker ut för crosschecking, men istället för att Toronto gör mål så får Whitey ett friläge men blir nerdragen och får med sig en straff. Denna förvaltade han på bästa sätt och avgjorde matchen. Mess lirade även denna matchen men hade ingen kanonmatch.

Imorgon väntar Brock Bucks på hemmaplan, en eftermiddagsmatch med start 14,30. AC har inte sagt vem som vakter kassen än men hoppas fan de är jag, rejält spelsugen nu efter att ha öppnat dörr två matcher i rad.

Läste precis om "skandalscenerna" idag i matchen mellan frölunda och Modo. Inge speciellt med själva slagsmålet, iofs de är ju ett rejält slagsmål med svenska mått. Det jag tycker de är pinsamt när alla efter matchen ska stå och böla och säga att de var inte vårt fel de var han/dom som startade det bla bla bla, tycker dom kan växa upp nu de är ju inte landhockey på dagis som de handlar om. Sen är ju även Kudroc rejält pinsam när han säger i pressen att han ska slå ur tänderna på Hinote med sin klubba mm.

Detta skulle kunna gå under kategorin skandalscener i hockey.