Nyår, match mm

Nyår firades som sagt hemma hos Danny Smith, blir jävla bra fester där ute i mitt i ingenstans där han bor. dagen började med en vända ner till LCBO för att inhandla kvällens dricka, köpte en platta öl och på vägen till kassan så stod de en massa flaskor skumpa så inkasserade även en sånn, man kan ju inte fira nyår utan skumpa, var nå billigt skit bara men de funkar ändå.
Sedan bänkade jag mig framför tvn och kikade när Sverige slog finland, och skrev ett blogginlägg samtidigt har jag för mig. Sedan kom bröderna Dever över och vi sänkte några kalla i väntan på skjutsen ut till Newburgh där Danny bor. När vi kom dit så visade de sig att vi var lite tidiga för Danny hade inte ens kommit hem än, men hans föräldrar var hemma som tur var. Lirade lite rock band med hans föräldrar, jag dominerade på trummorna.
Sen började allt mer folk ramla in, och festen var igång. Kikade på Matchen mellan Kanada och USA, riktigt bra match var de, högt tempo som fan. Var bra att Kanada vann på straffar tillslut för de gjorde alla ännu mer taggade och de blev riktigt bra drag på festen, lirade lite beerpong där jag dominerade som vanligt också.
Sedan var de dags för nedräkning till 12 slaget, så då for skumpan fram, sedan firades de nya året med en "team hoss " också :p
Gitarren kom fram också så de blev lite song, jävla bra drag när vi lirade Wagon wheel. Och även en del skratt som vanligt när vi sjäng The wagar song.
Vi höll igång festen bra länge, vid 5 tiden började de första fara hem, jag och några till slocknade vid 8 tiden.


I söndags var de match mot Bradford på bortaplan, blev förlust med 4-8, vi hade 4-4 inför sista perioden men spelade som skit i slutet så de dorg iväg lite. Jag spelade inte, mess var i målet.
På vägen hem när vi åkte igenom Belleville så såg vi att lamporna var på i backan där barnen brukar åka pulka, och vi kom då på att vi skulle dra och åka lite pulka, så när vi kom till des så packade vi ur bussen fort och sen hem och bytte om och när kl var strax efter 2 på morgonen så for vi till beleville och åkte pulka. Kul som fan var de.

Idag var de träning, och de var ingen rolig träning, AC var lite sur över förlusten så de blev en "bagger", en timme utan puckar, bara massa skridskoåkning, var helt förstörd när jag kom av isen. Efter träningen så for ett gäng till the tid och käkade. Jag har faktiskt inte varit där och ätit ännu denna säsongen, tidigare år så var jag där hela tiden, speciellt ifjol när jag jobbade lite där. Beställde självklart en US panzarotti och klämde i mig, riktigt gott var de.
Nu sitter jag och kikar på Bruins - Rangers på tv samtidigt som jag uppdaterar er om mitt liv.



Här sitter vi och kikar på hockey.


Lil ched verkar ha sett Max på dansgolvet och försöker jobba på
samma sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0