OUTLAAAW !!!

Fredagens match går under kategorin outlaw, som många kallar våran liga för att den inte är inom de kanadensiska hockeyförbundet. Iallafall så var denna matchen outlaw iallafall. Vi mötte Oro medonte 77s, dom hade inte mycket att hämta mot oss, vi vann skotten med 64 - 20 och matchen med 7-1. Var en del fighter också, tror de blev en 4-5 stycken, till och med Sweet slogs idag, och de är en av de fegaste hockeyspelare jag någonsin sett. Derachs spelare var lite väl taggade och när matchen var över hade dom åtta spelare kvar, resterande satt på läktaren efter att ha dragit på sig matchstraff, även deras coach blev uppskickad på läktaren.

Efter halva sista perioden så blev det även fight på läktaren, jag vet inte exakt vad som startade allt, har hört några olika historier, men många säger att deras coach och några av spelarna satt och drack öl på läktaren, vilket man inte får, så vaktmästarna gick och tog ölen ifrån dem och sen började folk tjafsa på läktaren och sen var de rock n roll där också. En Oro spelare fick näsbenet avskallat av någon och de svingades en hel del sägs de.
Tillslut så kom matchen igång igen och spelades klart. Var nog den längsta matchen jag någonsin spelat, den startade 19,30 och var inte över förrens runt 23 tiden.
När vi kom av isen såg vi att de var en del poliser på plats på grund av slagsmålet på läktaren, tror de var drygt tio poliser där som försökte få lite koll på vad som hänt.

Sen när vi skulle duscha så var vattnet skitkallt och vi frågade vaktmästarna om dom kunde fixa de så dom kilade iväg och kom tillbaka någon minut senare och sa att de troligtvis var slut på varmvatten för att när slagsmålet hade startat så hade de fyllt på ismaskinen med vatten och sedan fått springa iväg och försöka bryta bråket och glömt stänga av vattnet så de var en decimeter vatten på golvet runt ismaskinen sa dom. Vi fick helt enkelt duscha i iskallt vatten, några sket i att duscha och for hem och duschade istället men jag tycker de är ganska ofrächt att ta på sig en kostym utan att ha duschat efter matchen.

Blev en sväng till donken efter matchen med Wags, Mess och Bo.


Kommentarer
Postat av: mamma

ska bli intressant att få komma dit och titta på era matcher,,,det verkar hända lite där :)

2010-01-18 @ 10:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0